• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Tiramisu podle Jammieho Olivera
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu podle Jammieho Olivera

autor: pandanda
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu podle Jammieho Olivera
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mascarpone
    • 200
      g cukr
    • 50
      g máslo
    • 4
      ks vejce
    • 80
      g hladká mouka
    • 60
      g kakao
    • 100
      g bílá čokoláda
    • 180
      g hořká čokoláda
    • 1
      hrnek espresso silné

Postup přípravy receptu

1
Našleháme 4 vejce a 110 g pískového cukru, až se nám objem ztrojnásobí, přilijeme rozehřáté máslo (50 g). Poté nejlépe přes síto nasypeme 80 g hladké mouky a 30 g kakaového prášku, jemně prohněteme a smícháme dohromady, nalijeme na plech a v rozehřáté troubě pečeme přibližně 10minut při 180 stupních.
2
Mezitím si připravíme 500 g mascarpone, přidáme pískový cukr dle chuti (cca 60 g) dále přidejte podle chuti desertní sladké víno, nebo co máte, třeba mascarpone zjemnit a lehce přikyselit.
3
Až je těsto upečené natrháme na dno mísy a zalijeme silným espressem a kapkou jakéhokoli likéru, nemusíte šetřit piškot má žízeň :) poté polijeme těsto rozehřátou bílou čokoládou a poté nalijeme mascarpone krém a důkladně rozetřeme. Posypeme lehkou vrstvičkou kakaového prášku a navrh pro oči, naškrábeme hořkou čokoládu, Jimmy si nožem naškrábe hobliny a posypeme tím náš hotový Tiramisu dort.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Česnekovo-rozmarýnová marináda podle J. Olivera

Česnekovo-rozmarýnová marináda podle…

Ananas s mátovým cukrem podle J. Olivera

Ananas s mátovým cukrem podle J.…

Paštika z kuřecích jater podle Jamieho Olivera

Paštika z kuřecích jater podle…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • missinka | 8. 11. 2010 11:48

    V ingrediencích i v postupu je napsáno přece 4 vejce, tak nevím, co řešíte...

  • Sandra 45 | 7. 11. 2010 17:48

    Nějak nechápu vaší debatu.S.

  • Lenka | 7. 11. 2010 17:38

    Tak kolikvajec,4,anebo 6? :-$

  • Jarka O. | 6. 11. 2010 08:11

    Myslela jsem, že nové recepty se kontrolují, tohle tu "visí" už poměrně dlouho :-S :'(

  • missinka | 6. 11. 2010 06:30

    Ty hrubky jsou hrozné!!!

  • Ladia
    Ladia | 5. 11. 2010 22:28

    Dojem z receptu kazí ty hrubky =-O

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Cukr Espresso Hladká mouka Hořká čokoláda Kakao Mascarpone Máslo Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

Punčové řezy pí Marečkové

Punčové řezy pí Marečkové

Tvarohová pomazánka extra

Tvarohová pomazánka extra

Čokoládové muffiny

Čokoládové muffiny

Palačinky s tvarohem a čokoládou

Palačinky s tvarohem a čokoládou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Dietní rychlá jakočína

Dietní rychlá jakočína

Gulášová polévka po anglicku

Gulášová polévka po anglicku

Pórková omáčka

Pórková omáčka

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

54
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
24
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
13
Vaječné muffiny ve slanině
Vaječné muffiny ve…
12
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…
12
Banánový chlebíček
Banánový chlebíček

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Hvězdy Policejní akademie v Česku: Osmý díl bude v Praze!

Hvězdy Policejní akademie v Česku: Osmý díl bude v Praze!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

  • Recepty.cz
  • Tiramisu podle Jammieho Olivera
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact