• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tiramisu podle Jammieho Olivera
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu podle Jammieho Olivera

autor: pandanda
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu podle Jammieho Olivera
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g mascarpone
    • 200
      g cukr
    • 50
      g máslo
    • 4
      ks vejce
    • 80
      g hladká mouka
    • 60
      g kakao
    • 100
      g bílá čokoláda
    • 180
      g hořká čokoláda
    • 1
      hrnek espresso silné

Postup přípravy receptu

1
Našleháme 4 vejce a 110 g pískového cukru, až se nám objem ztrojnásobí, přilijeme rozehřáté máslo (50 g). Poté nejlépe přes síto nasypeme 80 g hladké mouky a 30 g kakaového prášku, jemně prohněteme a smícháme dohromady, nalijeme na plech a v rozehřáté troubě pečeme přibližně 10minut při 180 stupních.
2
Mezitím si připravíme 500 g mascarpone, přidáme pískový cukr dle chuti (cca 60 g) dále přidejte podle chuti desertní sladké víno, nebo co máte, třeba mascarpone zjemnit a lehce přikyselit.
3
Až je těsto upečené natrháme na dno mísy a zalijeme silným espressem a kapkou jakéhokoli likéru, nemusíte šetřit piškot má žízeň :) poté polijeme těsto rozehřátou bílou čokoládou a poté nalijeme mascarpone krém a důkladně rozetřeme. Posypeme lehkou vrstvičkou kakaového prášku a navrh pro oči, naškrábeme hořkou čokoládu, Jimmy si nožem naškrábe hobliny a posypeme tím náš hotový Tiramisu dort.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Česnekovo-rozmarýnová marináda podle J. Olivera

Česnekovo-rozmarýnová marináda podle…

Ananas s mátovým cukrem podle J. Olivera

Ananas s mátovým cukrem podle J.…

Paštika z kuřecích jater podle Jamieho Olivera

Paštika z kuřecích jater podle…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • missinka | 8. 11. 2010 11:48

    V ingrediencích i v postupu je napsáno přece 4 vejce, tak nevím, co řešíte...

  • Sandra 45 | 7. 11. 2010 17:48

    Nějak nechápu vaší debatu.S.

  • Lenka | 7. 11. 2010 17:38

    Tak kolikvajec,4,anebo 6? :-$

  • Jarka O. | 6. 11. 2010 08:11

    Myslela jsem, že nové recepty se kontrolují, tohle tu "visí" už poměrně dlouho :-S :'(

  • missinka | 6. 11. 2010 06:30

    Ty hrubky jsou hrozné!!!

  • Ladia
    Ladia | 5. 11. 2010 22:28

    Dojem z receptu kazí ty hrubky =-O

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá čokoláda Cukr Espresso Hladká mouka Hořká čokoláda Kakao Mascarpone Máslo Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí salát z králíka

Rybí salát z králíka

Kuřecí stehna po Řecku

Kuřecí stehna po Řecku

Bábovka s jablky a skořicí

Bábovka s jablky a skořicí

Dušená mrkev Dudin

Dušená mrkev Dudin

"Slovenský" bramborák

"Slovenský" bramborák

Smažené šunkové rolky se sýrovou náplní

Smažené šunkové rolky se sýrovou…

Ovocné želé s mascarpone

Ovocné želé s mascarpone

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty

Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty

Hráškovo pórkový krém

Hráškovo pórkový krém

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

306
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici
Guláš na pivu a…
145
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…
82
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
47
Gratinované brambory (nejen) se sušenými rajčaty
Gratinované brambory …
44
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry, které jsou ideální na teplé letní dny
Mozzarella a mascarpone: Skvělé italské sýry,…
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku, perník, brownies nebo muffiny
Sladké buchty z cukety: Upečte z ní bábovku,…
AHA.cz Skandál v rodině moderátorky Novy: Koupili vilu za 25 milionů, nemají nic

Skandál v rodině moderátorky Novy: Koupili vilu za 25 milionů, nemají nic

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Když se načančám! Heidi Janků o svém stylu: V Pařížské mě nenajdete!

Když se načančám! Heidi Janků o svém stylu: V Pařížské mě nenajdete!

Ženy.cz Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Fuckupy z dovolené v Indonésii aneb Jak jsme přežili otravu jídlem i zrušený let

Blesk.cz Jasmina Alagič pomuchlala luxusní auto: Překvapivá reakce manžela Rytmuse

Jasmina Alagič pomuchlala luxusní auto: Překvapivá reakce manžela Rytmuse

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 nejstydlivějších znamení zvěrokruhu: Nepatříte mezi ně náhodou i vy?

5 nejstydlivějších znamení zvěrokruhu: Nepatříte mezi ně náhodou i vy?

  • Recepty.cz
  • Tiramisu podle Jammieho Olivera
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact