Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jirka
|27. 6. 2016 21:20
Naprosto Famozní recept,Mnohokrát děkuji.
Jirka
|27. 6. 2016 21:20
Naprosto Famozní recept,Mnohokrát děkuji.
profi pekařka
|28. 11. 2014 13:58
všechny co tu komentujete jste nechutný, a některé ani neumíte česky. hanba
Lucka
|21. 1. 2014 12:34
Me to nezatuhlo jak je to mozne?
kudlasek
|7. 7. 2013 18:31
Tiramisu a pomazánkové máslo,ovalné piškoty to není pravé Tiramisu! O:-)
Katka
|9. 3. 2012 11:42
Vyzkouším :-) jen, bych chtěla vědet-to salko vařit nebo ne?
Lucie
|23. 11. 2011 15:15
:-)) asi tak
myšlenka
|13. 3. 2011 14:28
Joj, dobré to asi bude, ale když vidím to Salko - to bude šíleně sladké, to by mi snad ani syn nejedl. :-(
dominik
|14. 1. 2011 19:48
:-$ 8-) ;-)
sergej papáček
|9. 9. 2010 16:32
klidně. a když nebudete mít maskarpone, dejte tam taveňák a když nebudete mít taveňák tak sádlo a když nebudete mít sádlo tak cokoli jiného bílého!
Michaela Linhartová
|9. 9. 2010 16:25
Můžu místo tvarohu použít mascarpone? Díky
Kamila Kleskeňová
|21. 4. 2008 13:52
k tiramisu to ma ale daleko...kde je napr.kakao?
Kamila Kleskeňová
|21. 4. 2008 13:52
k tiramisu to ma ale daleko...kde je napr.kakao?
Wendy
|22. 4. 2007 12:40
Jo, a do kávy jsem dala trochu rumu :-))
Wendy
|22. 4. 2007 12:39
Já sice nejsem znalec tiramisu, ale tento moučník je mňamkový! Oceňuji málou spotřebu nádobí a jednoduchost :-) Každopádně v práci všem chutnalo a každý se divil, jak je to jednoduché. Dala jsem na rady z diskuse a ingredience jsem jen lehce zamíchala a nechala vytuhnout 48 hodin a výsledek byl dobrý.
Marie Tomášková
|8. 4. 2007 17:06
Vůbec se to nedá srovnat s tiramisem kde je použit specielní smetanový tuk Mascarpone, vyšlehaný s trochou cukru a pomalu přikapávanou tekutou čtvrtlitrovou šlehačkou. Piškot upeču z 5ti vajec, dám tam trochu kakaa a pomletých ořechů. Plát pak rozkrojím podélně na 3 díly, každý řádně pokropím kávou s rumem. Každý plát natřu krémem, povrch posypu kakaem.Zaležet do druhého dne - nemá to konkurenci!!!!
LUCa
|25. 3. 2007 14:28
Zkoušela jsem recept a jen se po moučníku zaprášilo.Také jsem vyzkoušela kombinaci tučného a polotučného tvarohu a kombinace salka s tvarohem se nám všem zdála výtečná. Povrh jsem také posypala kakaem. U mě za 1. Ještě zkusím ten krém z lučiny a šlehačky a uvidíme.
Anonym
|5. 9. 2006 17:17
Tak ten teda fakt není dobrej, kombinace salka a tvrohu je docela nešťastná.
Lenka Zavřelová
|16. 4. 2006 22:11
Toto tiramisu mi bohužel nechutnalo a ani dětem. Dorazil ho manžel. Musela jsem srovnávat s dalším receptem Tiramisu po česku, který jsem dělala před týdnema a ten je opravdu skvělý a super...
Janinka
|27. 3. 2006 17:35
... jo - ještě jsem zapoměla dodat, že do té kávy jsem přihodila panáčka rumu ... nemá to chybu :-))
Janinka
|27. 3. 2006 17:33
V sobotu odpoledne jsem udělala, v neděli ještě nic moc, ale dnes v pondělí to je úplně skvělé - ztuhlo to bez problémů. Obávám se, že než to tady dopíšu, tak už na mne moc nezbyde :-)). Tvaroh a salko jsem nakonec nešlehala - jenom řádně rozmíchala. Výborný a hlavně rychlý recept. Dávám mu jedničku.
Pepa
|13. 3. 2006 13:24
Použil jsem, aby bylo Teramisu méně tučné,250gr. tučného tvarohu a 250gr. polotučného tvarohu ve vaničkách. Jinak jsem dodržel postup z receptu, povrch posypal kakaem a nechal 24 hod. v chladničce. Dort byl pěkně tuhý, dal se krájet a byl moc dobrý. Jeho příprava je velmi rychlá.
Janinka
|11. 3. 2006 19:15
Když čtu recept a komentáře, nejsem si jistá, že se ten krém má šlehat. Spíše asi jen zamíchat. Není to ten důvod, že to někomu netuhne? Jestli s tím někdo máte zkušenost, prosím, podělte se. Ráda bych to taky vyzkoušela. Díky!
Ivana Samcová
|11. 3. 2006 18:29
Musím říci, že byla doma velká spokojenost. Je to sice sladší, ale kupované je ještě více. Navrchu jsem posypala hustě kakaem. Ztuhlo to krásně a šlo to opravdu pěkně krájet. Určitě zopakuji.
Petra
|14. 2. 2006 01:02
Krem jsem sice vyslehala elektrickym mixerem a nechala dlouho odlezet, ale neztuhl...jinak chutove moc dobre, ale podavat tak rovnou do misticky
Anonym
|14. 11. 2005 15:10
Možná je to že nemáte elektrický šlehač ?
Vladka
|14. 11. 2005 15:00
me bohuzel ten krem neztuhl :o(
Zdenka
|14. 11. 2005 10:44
Vyzkoušela jsem a mělo to úspěch,najednou byl dort pryč. Je to jednoduché a výborné.
marti
|4. 11. 2005 11:05
Toho jsem se taky trochu bála, ale už při skládání piškotů do formy bylo vidět, že ten krém na povrchu houstne, nechala jsem to odležet do rána a šlo to krásně krájet. Koupila jsem přesně podle receptu, tučný tvaroh ve vaničce (červený). Tak ať se podaří a chutná!
Anonym
|3. 11. 2005 16:03
A neni ten krem moc ridky? Rada bych to vyzkousela, ale tvaroh ve vanicce a k tomu Salko - jak to zhoustne?
marti
|3. 11. 2005 12:30
VYNIKAJÍCÍ!!! Protože moc nemusím šlehačku, tak mi Tiramisu po česku se šlehačkou nikdy moc nezachutnalo a ani nikdo v rodině z něj nebyl nadšený. Ale tohle chutnalo všem a je to hodně rychle hotové. Určitě ho budu dělat často :-)