Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
štěpánka
|15. 4. 2013 09:17
Moc dobré,také jsem vyšlehala bílky a přidala do sněhu a kakaem jsem sypala až při podávání.6 šálku kávy se mi zdá zbytečně moc,bohatě stačil jeden větší hrneček,ochucený rumem,jinak ale dávám za 1 <:-)
Výborné.Do kávy na namáčení piškotů dávám ještě trochu rumu a do vyšlehaného mascarpone přidávám sníh z bílků,je to pak krásně nadýchané.Kakaem sypu až při podávání,protože v lednici se kakao do mascarpone vsákne.
Michaela Linhartová
|14. 9. 2010 19:38
Koupila jsem cukrářské piškoty a bylo v jednom pytlíku 100 g. Tak jsem jich vzala 500 g a stačilo to akorát. Dělala jsem to v dortové formě. Dala jsem 3 žloutky, 100 g cukr 2 mascarpone, zamíchala a vyšlehala jsem bílky, přidala ušlehaný sníh a vrstvila jsem piškoty a krém. Měla jsem z toho 3 patra piškotů a 3 patra krému, kterým se zkončí a posype kakaem. Kávu jsem dala instantní a asi taky 1/4 litru. rum jsem zapomněla.:-(
Andrea Šťastná
|2. 10. 2006 14:31
mám taky podobný recept, jen dávám do krému 0,4 amareta a ze dvou bílků ušlehám sníh, který vmíchám, pak je krém pěkně nadýchaný:o)
Petra
|6. 5. 2005 20:00
Dělám tiramisu podobně, jenom mě zaráží těch 6 šálků kávy. Zdá se mi to moc. Mě stačí asi čtvrt litru, tj. jeden větší hrnek. A navíc jí vylepším 0,5 cl rumu. Zkus to.