• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tiramisu II.
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g cukrářské piškoty
    • 4
      ks vejce
    • 400
      g mascarpone
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • 6
      šálek káva Hořká

Postup přípravy receptu

1
V misce vymícháme žloutky s cukrem, postupně přidáváme sýr Mascarpone. Piškoty namáčíme v kávě, rozložíme na rovný tác, dáme vrstvu sýrového krému, vrstvu namočených piškotů, vrstvu sýrového krému... Končíme vrstvou piškotů, které hustě posypeme kakaem. Dáme do lednice ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Pravé tiramisu bez vajec

Pravé tiramisu bez vajec

Banánovo-broskvové tiramisu

Banánovo-broskvové tiramisu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • štěpánka | 15. 4. 2013 09:17

    Moc dobré,také jsem vyšlehala bílky a přidala do sněhu a kakaem jsem sypala až při podávání.6 šálku kávy se mi zdá zbytečně moc,bohatě stačil jeden větší hrneček,ochucený rumem,jinak ale dávám za 1 <:-)

  • silvik T.
    silvik T. | 15. 6. 2012 20:10

    Výborné.Do kávy na namáčení piškotů dávám ještě trochu rumu a do vyšlehaného mascarpone přidávám sníh z bílků,je to pak krásně nadýchané.Kakaem sypu až při podávání,protože v lednici se kakao do mascarpone vsákne.

  • Michaela Linhartová | 14. 9. 2010 19:38

    Koupila jsem cukrářské piškoty a bylo v jednom pytlíku 100 g. Tak jsem jich vzala 500 g a stačilo to akorát. Dělala jsem to v dortové formě. Dala jsem 3 žloutky, 100 g cukr 2 mascarpone, zamíchala a vyšlehala jsem bílky, přidala ušlehaný sníh a vrstvila jsem piškoty a krém. Měla jsem z toho 3 patra piškotů a 3 patra krému, kterým se zkončí a posype kakaem. Kávu jsem dala instantní a asi taky 1/4 litru. rum jsem zapomněla.:-(

  • Andrea Šťastná | 2. 10. 2006 14:31

    mám taky podobný recept, jen dávám do krému 0,4 amareta a ze dvou bílků ušlehám sníh, který vmíchám, pak je krém pěkně nadýchaný:o)

  • Petra | 6. 5. 2005 20:00

    Dělám tiramisu podobně, jenom mě zaráží těch 6 šálků kávy. Zdá se mi to moc. Mě stačí asi čtvrt litru, tj. jeden větší hrnek. A navíc jí vylepším 0,5 cl rumu. Zkus to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vafle Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Vafle Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukrářské piškoty Káva Mascarpone Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Hrníčková rychlo - pizza - těsto

Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)

Tvarůžková pomazánka (vařená,…

Sladké oplatky

Sladké oplatky

Cibulovo-česneková polévka

Cibulovo-česneková polévka

Buchta na doma

Buchta na doma

Indický chléb (Naan / Chapati)

Indický chléb (Naan / Chapati)

Houskové uzenářské knedlíky

Houskové uzenářské knedlíky

Dukátové buchtičky z remosky s vanilkovým krémem

Dukátové buchtičky z remosky s…

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

463
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
145
Piškotový dort „Malakov“
Piškotový dort „Malakov“
21
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná
Vepřová pečeně na divoko…
18
Dýňový koláč (Pan di zucca)
Dýňový koláč (Pan di…
18
Mint Shake / Koktejly
Mint Shake / Koktejly

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Obří průšvih slavného zpěváka: V autě měl rozřezanou ženu!

Obří průšvih slavného zpěváka: V autě měl rozřezanou ženu!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: &#039;Je to ta nejlepší teenagerská máma!&#039;

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Další doporučené recepty:

Tikka masala
Tikka masala
Tikka masala s vejci
Tikka masala s vejci
Tiramisu
Tiramisu
Tiramisu po česku
Tiramisu po česku
Tiramisu po česku III.
Tiramisu po česku III.
Tiramisu pro sportovce
Tiramisu pro sportovce
  • Recepty.cz
  • Tiramisu II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact