• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tiramisu II.
Napište svůj komentář k receptu

Tiramisu II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tiramisu II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 350
      g cukrářské piškoty
    • 4
      ks vejce
    • 400
      g mascarpone
    • 4
      lžíce moučkový cukr
    • 6
      šálek káva Hořká

Postup přípravy receptu

1
V misce vymícháme žloutky s cukrem, postupně přidáváme sýr Mascarpone. Piškoty namáčíme v kávě, rozložíme na rovný tác, dáme vrstvu sýrového krému, vrstvu namočených piškotů, vrstvu sýrového krému... Končíme vrstvou piškotů, které hustě posypeme kakaem. Dáme do lednice ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Ricetta Tiramisù, Recept na Tiramisu

Pravé tiramisu bez vajec

Pravé tiramisu bez vajec

Banánovo-broskvové tiramisu

Banánovo-broskvové tiramisu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • štěpánka | 15. 4. 2013 09:17

    Moc dobré,také jsem vyšlehala bílky a přidala do sněhu a kakaem jsem sypala až při podávání.6 šálku kávy se mi zdá zbytečně moc,bohatě stačil jeden větší hrneček,ochucený rumem,jinak ale dávám za 1 <:-)

  • silvik T.
    silvik T. | 15. 6. 2012 20:10

    Výborné.Do kávy na namáčení piškotů dávám ještě trochu rumu a do vyšlehaného mascarpone přidávám sníh z bílků,je to pak krásně nadýchané.Kakaem sypu až při podávání,protože v lednici se kakao do mascarpone vsákne.

  • Michaela Linhartová | 14. 9. 2010 19:38

    Koupila jsem cukrářské piškoty a bylo v jednom pytlíku 100 g. Tak jsem jich vzala 500 g a stačilo to akorát. Dělala jsem to v dortové formě. Dala jsem 3 žloutky, 100 g cukr 2 mascarpone, zamíchala a vyšlehala jsem bílky, přidala ušlehaný sníh a vrstvila jsem piškoty a krém. Měla jsem z toho 3 patra piškotů a 3 patra krému, kterým se zkončí a posype kakaem. Kávu jsem dala instantní a asi taky 1/4 litru. rum jsem zapomněla.:-(

  • Andrea Šťastná | 2. 10. 2006 14:31

    mám taky podobný recept, jen dávám do krému 0,4 amareta a ze dvou bílků ušlehám sníh, který vmíchám, pak je krém pěkně nadýchaný:o)

  • Petra | 6. 5. 2005 20:00

    Dělám tiramisu podobně, jenom mě zaráží těch 6 šálků kávy. Zdá se mi to moc. Mě stačí asi čtvrt litru, tj. jeden větší hrnek. A navíc jí vylepším 0,5 cl rumu. Zkus to.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vafle Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Vafle Svačina Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukrářské piškoty Káva Mascarpone Moučkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Kulaté švestkové koláče

Kulaté švestkové koláče

Houbové lasagne

Houbové lasagne

Pečená francouzská bageta plněná kuřecím salátem

Pečená francouzská bageta plněná…

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

Pomerančové mojito

Pomerančové mojito

Kuřecí se smetanou a špenátem

Kuřecí se smetanou a špenátem

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

107
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
95
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
82
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
69
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
65
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Rychlo hotel z vily Gotta! Za 35 000 Kč na noc

Rychlo hotel z vily Gotta! Za 35 000 Kč na noc

SportRevue.cz Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Památné duo Poulíček a Tittelbach. Připomeňte si jejich 13 nejlepších hlášek

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Další doporučené recepty:

Tikka masala
Tikka masala
Tikka masala s vejci
Tikka masala s vejci
Tiramisu
Tiramisu
Tiramisu po česku
Tiramisu po česku
Tiramisu po česku III.
Tiramisu po česku III.
Tiramisu pro sportovce
Tiramisu pro sportovce
  • Recepty.cz
  • Tiramisu II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact