POKUD MOŽNO POTŘEBOVAL BYCH TEN RECEPT NA TIRAMISU Z POMAZANKOVÉHO MÁSLA-PŘEDEM DÍKY.
Nic moc. Tiramisu z pomazánkového másla je mnohem lepší. A nevím, proč všichni argumentujete syrovými žloutky - v tom druhém receptu totiž nejsou...
Včera jsem dělala a bylo výborné
Výborné a nejsou tam vejce co preferuji
Výborné, nejsou tam syrové žloutky ani pomazánkové máslo a proto u mě tohle tiramisu vyhrává. Dávám někdy tvaroh nebo Lučinu nebo Mascarpone, chválím je to za jedna
I já musím tento recept velmi pochválit, je opravdu výborný. Jen jsem spotřebovala mnohem méně kávy /asi jen 1/4 litru/, než uvádí recept, ale možná záleží na druhu piškotu - každý saje přece jen trošku jinak.
Výborný, nejsou tam syrové žloutky.
Tiramisu po cesku je opravdu vynikajici, udelala jsem ho na oslavu a kazdy si pochvaloval tuto dobrotu.POMAZANKOVE MASLO PERFEKTNE NAHRADI MASCARPONE A REKLA BYCH, ZE CHUTNA JESTE LIP. VYBORE!!!!!
Doporučuji, je opravdu výborný
Lépe mi chutná než tiramisu z pomazánkového másla
Výborné, daleko lepší než druhé tiramisu z pomazánkového másla. Tohle je opravdová bašta
Doporučuji udělat tento druh, je opravdu výborný
Výborné, dělám pravidelně také z toho důvodu, že v receptu nejsou syrové žloutky, ale vaječný koňak.