g
lučina
MŮŽE BÝT I TRADIČNÍ POMAZANKOVÉ MÁSLO či mascarpone
4
lžíce
moučkový cukr
5
lžíce
vaječný koňak
nemusí být
1
hrnek
černá káva
či instantní
amaretto
či rum nebo mandlová trest
Postup přípravy receptu
1
Na tácek uložíme polovinu piškotu cik-cak pokapeme UVAŘENOU KÁVOU do které VLIJEME AMARETA (MANDLOVÝ LIKÉR) či RUM (podle své chuti namíchá každý sám).
2
nebo mandlové tresti pokud to chceme pro děti.
3
Nejlépe střikačkou na krémy dáme na každý piškot krém a připlácneme druhým piškotem. Opět cik-cak postříkáme kávou.
4
První piškot méně, protože co Vám pak steče z druhého piškotu na tácek tak to pěkně piškot vtáhne. Nepřehánějte to všeho přiměřeně.
5
Nechte vychladnout nejlepe na chladnějším místě.
6
Pak silně poprašte holandským kakaem a píchněte do každé tiramisky páratko.Event. můžete dát do košíčku
7
DOBROU CHUŤ
8
Kremem namažeme jeden piškot "připlacneme" druhým. Necháme uležet