• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Tibetská vegetariánská pečeně
Napište svůj komentář k receptu

Tibetská vegetariánská pečeně

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tibetská vegetariánská pečeně
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      lžička rostlinný olej
    • 120
      g pohanka
    • 120
      g vlašské ořechy
    • 240
      g špenát
    • 1
      lžička rozmarýn
    • 1
      lžička šalvěj
    • sůl
    • 120
      g cibule na kostičky nakrájené
    • 240
      g houby nadrobno nakrájené
    • 1,50
      dl červené víno
    • 1,50
      dl masox

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejeme na 190 °C. Na pekáči rozpálíme olej a 2-3 minuty restujeme pohanku. Přidáme cibuli a houby a restujeme ještě několik minut. Přilijeme víno a bujón a přivedeme k varu. Zmírníme plamen a necháme 20 minut mírně vařit. Ořechy jemně nameleme. Špenát a necháme 6 minut dusit. Scedíme přebytečnou šťávu a nadrobno nasekáme.
2
Až bude pohanka uvařená, odstavíme pekáč z ohně a necháme ji vychladnout. Přimícháme vlašské ořechy a špenát. Okořeníme a dobře promícháme. Dle potřeby dochutíme. Pečící formu vymažeme a směs do ní natlačíme. Pečeme 50-60 minut dokud není povrch tmavě hnědý a na dotek pevný. Necháme 10 minut stát a vyklopíme na talíř. Podáváme s opečenou přílohovou zeleninou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Řecká vegetariánská moussaka po australsku

Řecká vegetariánská moussaka po…

Vegetariánská pánvička

Vegetariánská pánvička

Vegetariánská Quesadilla

Vegetariánská Quesadilla

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina Ludašová | 8. 10. 2005 22:19

    Jelikož ze zdravotních důvodů nemohu jíst živočišné bílkoviny, jsem s tímto receptem velmi spokojená a moc za něj děkuji M.L.

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Obiloviny Oběd Večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Cibule Houby Masox Pohanka Rostlinný olej Rozmarýn Šalvěj Špenát Sůl Vlašské ořechy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní telecí řízek

Pikantní telecí řízek

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly a tvarohem

Jednoduchý koláč s jablkovými povidly…

Pizza těsto - rychlé a tenké

Pizza těsto - rychlé a tenké

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Bábovka v mikrovlnce za 10 minut

Vaječná omeleta se zeleninou

Vaječná omeleta se zeleninou

Gratinovaný lilek a cuketa

Gratinovaný lilek a cuketa

Těstoviny s kozím sýrem

Těstoviny s kozím sýrem

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Křehké jablkovo-tvarohové řezy

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Doporučujeme

60 minut
Marocké masové koule s kapustičkami a slaninou

Marocké masové koule s kapustičkami a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

266
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
51
Dýňová tortila
Dýňová tortila
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
38
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme pro vás 20 výtečných receptů!
Milujete marmelády? Připravte si je s námi, máme…
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
AHA.cz Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Lela už pravdu o synovi neskrývá: Každý den je pro mě darem…

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské:  Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Hvězdy na přehlídce Beaty Rajské: Vary ovládla Havlová, Donutilová i Leitgeb!

Ženy.cz Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Jak se správně (ne)opálit? Na bronzovou kůži nespěchejte a pořiďte si kšiltovku

Blesk.cz Nejluxusnější party ve Varech: Vdova Bartošková odhodila černou!

Nejluxusnější party ve Varech: Vdova Bartošková odhodila černou!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 31 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

Horoskop na další týden: Kdo bude znechucený dotěrným nápadníkem a komu se zvýší plat?

  • Recepty.cz
  • Tibetská vegetariánská pečeně
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact