ahoj, vase recepty jsou vazne skvele.rada bych si udelala ovocne kynute knedliky z celozrnne mouky, nemate nejaky dobry recept?muzete me kontaktovat na petamcz@seznam.cz moc dekuji za vase recepty, preji krasny den Petra
no,ale ja bych rekla,ze "zdravejsi" budou 3 lzice masla a ne 3 lzice margarinu...
v některých receptech s názvem zdraví je čtvrt kila másla, tady 3 lžíce, tak nač ta kritika?
vy tady vsichni do zdravych receptu strkate margarin, zajimalo by me, co je na nem zdraveho...???? (vubec nekritizuju ty recepty, naopak, jen me zarazi, ze se nikdo jeste neozval ))
Švestky na podzim vždy zamrazím ve velkém stylu, ale přesto už docházejí :-))
Hm, tak až nám budou rodit v sadu švestky, tak určitě vyzkouším i vaši variantu, už teď se moc těším
The Best Fine: místo otrub ovesné vločky, jenom 1 lžíce oleje, těsto jemně okořeníme mletým kariandrem, skořicí a kardamomem.The Best Totaly: náplň tvoří puding smíchaný s tvarohem, do něj vmícháme rozinky, a nahoru poklademe švestkami.Pečení v Remosce: Zapečeme nejdříve 15 minut těsto, poté vložíme náplň a dopečeme.Konzumace: Buď ještě horké, nebo naopak den poté těsto příjemně zvláční (pokud koláč vydrží !!!)
Koukněte na recept pohanka s droždím tebi (je také v rubrice zdravě a chutně), tam jsem popsala, co to droždí tebi je a proč je lepší než klasické kvasnice.
tebi je sušené droždí,ja ho kupuji ve zdravé výživě.
Můžete mi prosím napsat co je droždí tebi - to je sušený?