V misce smícháme drobně nasekanou okurku, vodu, citronovou šťávu, cukr, sůl a dobře promícháme. Přidáme drobně nakrájenou cibuli a feferonky a znovu promícháme. Misku přikryjeme a necháme v ledničce dobře vychladit. Posypeme petrželkou a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Čapková
|8. 10. 2014 17:18
Dnes jsem vyzkoušela recept na thajský okurkový salát, dala vychladnout do ledničky a čekám. Ochutnala jsem je a je dobrý. A to jen pro ty, kteří mají rádi ostré saláty a jidla. To jsem právě já. Ještě jsem navíc salát opepřila. Cibuli jsem do salátu dala červenou a ještě přidala cibulku. Ráda improvizuji. Salát zase jinak než klasický okurkový. Vyzkoušet stojí zato.