Do mixéru dáme jarní cibulku, cibuli, pórek, koriandr, zázvor, petržel, česnek a chilli. Mixujte dokud nevznikne velmi jemná hmota. Přidejte olivový olej, sojovou om., šťávu z půlky limetky a kůru a ještě krátce mixněte. Jednu lžičku této hmoty nechejte a zbytek dejte do hrnce, zalejte vývarem (bujonem), kokosovým mlékem, přidejte fazolové lusky a vařte dokut fazolky nezměknou, dochutíme solí dle potřeby.
2
Můžete jíst jako vegetariáni s rýží, nudlemi, nebo si k tomu opečte na pánvi osolená kuřecí stehna (horní), pěkně zprudka kůžičkou dolů, pak pmalu 15 minut dodělejte a na závěr přidejte zbylou hmotu na kari, na každé kuřátko, lehce polijte medem, nechte pár minutku propéct a nasát aroma, pak už jen posipejte sezamovými semínky, zakápněte limetkou.