Těstoviny uvaříme jako obvykle. Na rozpálenou pánev bez oleje dáme slaninu nakrájenou na proužky, orestujeme do zlatova, přidáme česnek a asi půl minutky mícháme. Přidáme těstoviny a rádně promícháme, zalijeme smetanou a necháme ji trochu vyvařit, mírně zhoustne. Na talíř dáme polovinu porce, posypeme dosti strouhaným sýrem a dáme navrch zbytek porce. Je to rychlé, chutné a velice vydatné jídlo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jirka Kotek
|25. 10. 2008 19:36
Rychlé, jednoduché a především velmi dobré:o)
Daniela Burdová
|22. 11. 2007 14:02
Právě jsem dovařila a zbaštila, jednoduché a moc dobré.
Eva Nešvarová
|1. 8. 2007 22:38
Přidala jsem tavený sýr a abazalku a je to super rychlé a dobré jídlo. :-)
Jana Kouhová
|21. 1. 2007 22:44
Já bych komentáře k receptu od anonyma vůbec neuveřejňovala. Ty jeho poznámky jsou poněkud trapné. Asi se psaním jen tak baví, ještě k tomu nepíše správně česky - viz "vadatné" ano, dobré? NE. Jana Koubová
Hana T.
|1. 12. 2006 13:46
No co, nekomu chutna nekomu ne ne kazdy ma rad italskou kuchyni. Ale zkusit uvarit by anonym mohl, treba by zmenil nazor..
Katka Altmanová
|21. 11. 2006 19:17
ono jako anonym kritizovat je snadné! Ale co to zkusit pod pravým jménem?
Tereza Jarčušková
|21. 11. 2006 14:42
Čím viac čítam toho anonyma, tým viac mi stúpa adrenalín...