Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
petr
|5. 9. 2011 11:29
da se pouzit misto smetany bily jogurt?
Di
|23. 1. 2008 18:20
Tahle omáčka je opravdu dobrá nejen na těstoviny. Výborná je i na vařenou brokolici nebo přírodně upravené vepřové či drůbeží maso. Dá se dát i tvrdý - polotvrdý sýr. Pokud je tučnější rozpustí se, dobrý je například královský (prodává se v Albertu, Bille apod.) Může se trochu opepřit nebo přidat malinko provensálského koření. Pokud není plísňák, tak sýrovou omáčku je dobré okořenit muškátovým oříškem.
Maru
|23. 1. 2008 17:48
Stačí i 12% smetana a rozdrobit různé druhy měkkých sýrů.Ale pokud je tam plísňový,má to výraznou chuť.Moc dobré!
tina j.
|13. 8. 2005 18:25
vypada to uplne strasne dobre, hned bych si dala:)