1. Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku a na plátky nakrájený česnek. Vložíme mražené špenátové listy, posolíme a opepříme. Nakonec zalijeme šlehačkou a chvilku povaříme.
2
2. Na trošce oleje zprudka orestujeme nadrobno nakrájená kuřecí prsa, posypeme provensálskými bylinkami. Nakonec opět zalijeme smetanou a vaříme, až smetana zhoustne.
3
3. Těstoviny uvaříme v osolené vodě dle návodu uvedeném na obalu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
hribayz
|15. 4. 2014 21:28
Vynikající recept, díky. Jednoduchý, rychlý, vše se dá stihnout v průběhu vaření těstovin. Ani jsem přípravu nerozděloval na dvě pánve - všechno dohromady v pořadí cibule, česnek, maso, koření, sůl, špenát, pak smažit a smetana.