• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem a tuňákem
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny se špenátem a tuňákem

autor: Veronika807642
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny se špenátem a tuňákem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule středně velká
    • 2
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 3
      lžíce olivový olej záleží na Vás
    • 1
      balíček mražený špenát případně si sami můžete spařit listový, ale mražený sekany v kuličkách je dobrý
    • 1
      balíček těstoviny doporučuji velké mušle a uvařit opravdu al dente
    • 0,50
      lžička sůl dle chuti
    • 0,50
      lžička pepř mletý dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny si uvaříme na skus. Potom si na větší nebo hlubší pánvi rozehřejeme olivový olej a na něm osmahneme cibulku. Když je cibulka sklovitá, tak přidáme tuňáka. Toho nemusíme dlouho smažit, stačí, aby se jen prohřál a trošku osmažil. Nakonec přidáme špenát a necháme za stálého míchání rozpustit. (Opravdu nedoporučuji protlak, kdyby to někoho napadlo =o) )
2
Osolíme a opepříme a nakonec můžeme smíchat ve větší míse nebo hrnci s těstovinami.
3
Jídlo je vydatné, lehké a prý moc dobré. Tímto děkuji mému strejdovi za recept, který už vařím cca 15 let.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákem a rajčaty

Těstoviny s tuňákem a rajčaty

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irena | 23. 12. 2015 21:41

    Vařila jsem 340 g těstovin a použila 3 plechovky tuňáka, příště dám i 4, ve výsledku toho bylo málo.

  • Irena | 23. 12. 2015 21:40

    K cibulce a tuňákovi na pánvi jsem nakonec přidala listy špenátu, není nutné spařit, listy se samy "zpracují" po pár sekundách. Příště možná zkusím přidat dva stroužky česneku na plátku, nějak mě to nutí k tomu špenátu. Recept moc dobrý, určitě zkusím znovu.

  • Yveta | 22. 4. 2015 17:05

    Vyborny a jednoduchy recept, doporucuji posypat parmesanem.

  • Yveta | 22. 4. 2015 17:05

    Vyborny a jednoduchy recept, doporucuji posypat parmesanem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Ostatní Z těstovin Dietní Rybí Oběd Smažení Vaření Dietní Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Mražený špenát Olivový olej Pepř mletý Sůl Těstoviny Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně se špenátem

Vepřová pečeně se špenátem

Bigos

Bigos

Sumeček

Sumeček

Prdelačka z jelítka - jíšková

Prdelačka z jelítka - jíšková

Bramboráky z chleba

Bramboráky z chleba

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Bezvaječný nepečený mangový…

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami

Rybí steak

Rybí steak

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

188
Dýňová tortila
Dýňová tortila
144
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
134
Máslové řízky
Máslové řízky
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Rajská polévka (nejen) s fazolemi
Rajská polévka (nejen) s…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Přemotivovanci, běžte se bodnout! Kvůli vám se cítím neschopná

Blesk.cz „Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

„Haló, pane mamut, jsme tady dobře?“ Zemanův zázrak Cesta do pravěku má 70 let

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Těstoviny se špenátem a tuňákem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact