Moc dobré, doporučuji! Jen pozor na olej - dává se pod cibulku i pod maso a nakonec všechen skončí v zapékací míse. Takže jsem to trochu nevychytala a bylo to mastnější, ale moooc dobré! :-) Určitě ještě někdy zopakuji.
Úžasná kombinace chutí, miluju zapečené věci. Recept budu opakovat :-)
Výborné, jen nechápu ten kmín.? Nedala jsem ho tam a moc nám to chutnalo. Jednoduché a skvělé jídlo.
Taky hodnotím jako vynikající !! Vařila jsem z čerstvého špenátu a "bezmléčnou" variantu (protože máme doma alergika), takže do zapékací mísy bez sýrů, zalila jsem sojovou smetanou a strouhaný sýr dostali ti, co mohli, až rovnou na talíř. I v této úpravě to byla opravdová mňamka. Doporučuji vyzkoušet. Já dávám mezi své oblíbené recepty.
Ted jsem dojedla....je to mnamka. Zapecene testoviny delam velmi casto, tak jsem rada, ze mam obmenu a ne jen uzeninu a vejce ;-) A delala jsem to z cerstveho novozelandskeho spenatu, ten jsem jen sparila asi 5 minut ve vode a pote dala na slaninu s cibuli. Opravdu vytecne, snad zachutna i zbyku rodiny a kdyz ne, nevadi, zbyde vic na me :-Dl
Velice dobré, ke špenátu jsem místo nivy přidala masox, aby to mělo pikantnější chuť. Místo smetany jsem použila jen mléko a nedávala jsem eidam, jen nivu. Velice dobré, dávám za jedna! :-)
super, jen bych přidala trošičku skořice pro jemnou chuť