• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem

autor: Luci533
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 88
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balení těstoviny penne, tagliatelle nebo fusilli
    • 250
      g losos
    • 1
      lžíce olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 400
      g smetana ke šlehání 2 kelímky
    • 100
      g sýr niva
    • 60
      g strouhaný parmazán
    • 1
      stroužek česnek
    • bazalka

Postup přípravy receptu

1
Na pánvičku dáme trochu oleje, rozpálíme a na to dáme na kostičky nakrájené kousky lososa. Asi 5 minut restujeme a občas promícháme, aby se maso opeklo ze všech stran. Mírně přisolíme a opepříme. Když jsou kousky lososa do růžova orestované, zalijeme 200 g smetany na šlehání (1 kelímek).
2
Poté přidáváme střídavě sýr niva a strouhaný parmazán. Promícháváme do zhoustnutí omáčky, potom postupně přilijeme další kelímek smetany a podle chuti můžeme přidat i některý ze sýrů. Na závěr přidejte rozetřený stroužek česneku a bazalku, případně přisolte.
3
Během přípravy omáčky uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Sceďte, zalijte omáčkou a podávejte.
4
Místo lososa můžete použít i kuřecí kousky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Těstoviny s pepřovo-smetanovou omáčkou a kuřecím masem

Těstoviny s pepřovo-smetanovou…

Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Gabruša | 20. 11. 2020 12:54

    Přečetla jsem předchozí komentáře a je mi z toho smutno. Osobně - když hledám recept, samozřejmě očekávám a předpokládám, že autor jídlo doopravdy uvařil a má s tím zkušenost - nenarazit na tuhle hádku ani by mě nenapadlo, že to vlastně může být jinak. :-( A ano, štvou mě fotky, na kterých je něco jiného než v receptu. Od toho jdu radši dál, i kdyby to celé vypadalo převelice mňamózně, prostě k tomu nemám důvěru.

  • Eva | 3. 2. 2017 17:44

    Nám z tebe taky, ubožáku.

  • dsakcz | 3. 2. 2017 14:21

    Takové scheisse.Je mi z vás na blití

  • protector | 15. 3. 2016 15:41

    Paní Zdena evidentně nemá co dělat..radši se kopej do zadku a neotravuj svyma bezpredmetnyma poznamkama.dekujem!!! :-D

  • srdicko1 | 2. 11. 2015 16:56

    Misto nivy jsem dala apetito a mohu doporucit, rychla mnamka:)

  • srdicko1 | 2. 11. 2015 16:54

    Misto nivy jsem dala apetito a bylo to mooc dobre:) :-*

  • kláda | 19. 7. 2015 17:23

    super! jen je lepší dát toho lososa až na konec, je potom štavnatějsí

  • Anonymous | 6. 4. 2015 22:10

    ty vole zdeno ty ses dobra blbka

  • gabinaf
    gabinaf | 23. 11. 2014 12:00

    VYBORNE!!!! A kupodivu mi ani nevadilo, ze Vase foto je ci neni Vase. Nechapu, proc nekteri lide si vyhledavaji zabavu v tom, jak nesmyslne napadat ruzne lidi......At se jdou radeji projit na cerstvy vzduch - to zajiste hlavu z nesmyslnosti provetra :-[ ;-)

  • Luci533 | 30. 5. 2014 19:19

    Kde říkám, že jsem to fotila já?:D:D Ale například ten karamel vypadal uplně stejně :)

  • Zdena | 28. 5. 2014 07:20

    Na tom jestli si jídlo vyfotíte mi nezáleží, vadí mi, když se fotografie vydávají za vlastní, bez ohledu na autora. Klamete tím všechny, neodpovídají skutečnosti, je to podvod, takže vaše prr.. není na místě.

  • Luci533 | 27. 5. 2014 16:00

    Jestli vám opravdu tak záleží na tom, aby všichni kvůli vám ty jídla vařili a fotili, tak můžete napomenout všechny, kteří tu mají fotku z internetu. Tak aspoň se na pár dní zabavíte.

  • Luci533 | 27. 5. 2014 15:59

    No tak to prr.. Včera byl jediný recept, který jsem zkopírovala a to jen proto, protože jsem ho viděla v Sama doma a bylo to výýborné. Ten druhý karamel mi prosíím dal můj kamarád, který je cukrář a proto, že sem chci dát nějaký recept to hned nebudu vařit, abych to mohla vyfotit.. A to samé i u tohoto receptu. Je vlastní, napadlo mě zahnat nudu tím, že udělám něco co mě baví - udělat si seznam receptů na téhle stránce, podělit se s němi s ostatními myslím, že tato stránka není pro tak arogantní a nepřející lidi jako jste vy:(((( A úplnou náhodou jsem tyto penne včera dělala a že jste to vy sem dám vlastní fotku... A kopr si na to klidně strčte místo bazalky -_-

  • Zdena | 27. 5. 2014 06:51

    Hlavně vidím kopr místo bazalky, který je v receptu, ke kterému patří tato fotografie. Vlastní? Jako byly dva recepty s fotografiemi, které jste zkopírovala včera?

  • Luci533 | 26. 5. 2014 22:31

    Kde vidíte nějakou brokolici?? Je to vlastní recept..

  • Zdena | 26. 5. 2014 20:13

    Prosím, nekopírujte a neměňte názvy receptů. Penne s lososem a brokolicí.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Ryby Losos
Maso Pokrmy Z těstovin Rybí Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Losos Olej Pepř mletý Smetana ke šlehání Strouhaný parmazán Sůl Sýr Niva Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sváteční řezy

Sváteční řezy

Obrácené řízky na zelenině

Obrácené řízky na zelenině

Rozpékané bylinkové brambory

Rozpékané bylinkové brambory

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Dort s karamelem, banány a šlehačkou

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kuřecí stehna na medu s jablky

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Bábovka z červené řepy

Bábovka z červené řepy

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
49
Rychlá znojemská
Rychlá znojemská
47
Dýňová tortila
Dýňová tortila
42
Domácí šunkofleky s uzeným
Domácí šunkofleky s…
42
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…

Zajímavé články

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
AHA.cz Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz ONLINE: První vary bez Barťáka: Statečnou mámu Bartoškovou přivítal syn Janek

ONLINE: První vary bez Barťáka: Statečnou mámu Bartoškovou přivítal syn Janek

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

Další doporučené recepty:

Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou
Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou
Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou a kuřecím masem
Těstoviny se smetanovo-sýrovou omáčkou…
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Těstoviny se sušeným ovocem
Těstoviny se sušeným ovocem
Těstoviny se sušenými rajčaty
Těstoviny se sušenými rajčaty
  • Recepty.cz
  • Těstoviny se smetanovou omáčkou a lososem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact