Na pánvičku dáme trochu oleje, rozpálíme a na to dáme na kostičky nakrájené kousky lososa. Asi 5 minut restujeme a občas promícháme, aby se maso opeklo ze všech stran. Mírně přisolíme a opepříme. Když jsou kousky lososa do růžova orestované, zalijeme 200 g smetany na šlehání (1 kelímek).
2
Poté přidáváme střídavě sýr niva a strouhaný parmazán. Promícháváme do zhoustnutí omáčky, potom postupně přilijeme další kelímek smetany a podle chuti můžeme přidat i některý ze sýrů. Na závěr přidejte rozetřený stroužek česneku a bazalku, případně přisolte.
3
Během přípravy omáčky uvařte těstoviny podle návodu na obalu. Sceďte, zalijte omáčkou a podávejte.
Přečetla jsem předchozí komentáře a je mi z toho smutno.
Osobně - když hledám recept, samozřejmě očekávám a předpokládám, že autor jídlo doopravdy uvařil a má s tím zkušenost - nenarazit na tuhle hádku ani by mě nenapadlo, že to vlastně může být jinak. :-(
A ano, štvou mě fotky, na kterých je něco jiného než v receptu. Od toho jdu radši dál, i kdyby to celé vypadalo převelice mňamózně, prostě k tomu nemám důvěru.
VYBORNE!!!! A kupodivu mi ani nevadilo, ze Vase foto je ci neni Vase. Nechapu, proc nekteri lide si vyhledavaji zabavu v tom, jak nesmyslne napadat ruzne lidi......At se jdou radeji projit na cerstvy vzduch - to zajiste hlavu z nesmyslnosti provetra :-[ ;-)
Kde říkám, že jsem to fotila já? Ale například ten karamel vypadal uplně stejně
Zdena
|28. 5. 2014 07:20
Na tom jestli si jídlo vyfotíte mi nezáleží, vadí mi, když se fotografie vydávají za vlastní, bez ohledu na autora. Klamete tím všechny, neodpovídají skutečnosti, je to podvod, takže vaše prr.. není na místě.
Jestli vám opravdu tak záleží na tom, aby všichni kvůli vám ty jídla vařili a fotili, tak můžete napomenout všechny, kteří tu mají fotku z internetu. Tak aspoň se na pár dní zabavíte.
No tak to prr.. Včera byl jediný recept, který jsem zkopírovala a to jen proto, protože jsem ho viděla v Sama doma a bylo to výýborné. Ten druhý karamel mi prosíím dal můj kamarád, který je cukrář a proto, že sem chci dát nějaký recept to hned nebudu vařit, abych to mohla vyfotit.. A to samé i u tohoto receptu. Je vlastní, napadlo mě zahnat nudu tím, že udělám něco co mě baví - udělat si seznam receptů na téhle stránce, podělit se s němi s ostatními myslím, že tato stránka není pro tak arogantní a nepřející lidi jako jste vy((( A úplnou náhodou jsem tyto penne včera dělala a že jste to vy sem dám vlastní fotku... A kopr si na to klidně strčte místo bazalky -_-
Zdena
|27. 5. 2014 06:51
Hlavně vidím kopr místo bazalky, který je v receptu, ke kterému patří tato fotografie. Vlastní? Jako byly dva recepty s fotografiemi, které jste zkopírovala včera?