Uvaříme těstoviny, šunku i žampiony nakrájíme na jemno, krátce podusíme na kapce olivového oleje. Pak přidáme uvařené těstoviny, zasypeme podravkou a promícháme. Nakonec zalijeme šlehačkou a vaříme, až než vznikne hustější omáčka. Při servírování posypeme strouhaným sýrem.<BR>Podáváme se salátem (hlávkovým, okurkovým, zeleninovým).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Mirek
|27. 9. 2007 22:04
Moc,moc dobrý.DOPORUČUJU
lidmila šírová
|4. 7. 2007 21:46
Co já vím,tak pokud tam nalijete šlehačku a necháte povařit,tak vám to trochu zhoustne automaticky.Určitě to bude dobrý,vyzkouším,u nás se dělají těstoviny často a spoustu způsobů.
Anonym
|21. 6. 2007 10:50
Taky si neumím představit vařit ještě těstoviny se šlehačkou, ani si nejsem jista, jestli vznikne hustější omáčka. Jinak dobré.
Miroslava Marková
|20. 6. 2007 11:47
I já recept určitě vyzkouším, ale nerozvaří se mi ty uvařené těstoviny, až je budu ještě vařit se šlehačkou? Ta věta zní ale gramaticky strašně...
Irena Klasová
|20. 6. 2007 09:22
Super recept, žampiony u nás doma nikdy nechybí, určitě vyzkouším.