danz: ...nevím proč zrovna ukázka české kuchyně, když to vaří i naši známí za hranicemi Čech ...a taky netvrdím, že je to vrchol gastronomie ...a pokud zastáváte názor , že je to rakovina, přijde mi proti logice a nechápu, že jste se do toho vůbec pouštěl??
Tento recept je výborná ukázka moderní české kuchyně. "Když nevíš co, tak tam hoď smetanu a nivu / taveňák / Eidam, zamíchej a je to". Hrozná rakovina. Dal jsem tomu šanci a lituji toho. Škoda peněz za suroviny.
Dobrá je i když se do ní přidá kukuřice, to pak nemá chybu ! :-)
my jsme přidali šunku a je to výborné :-$ <:-)
Určitě zkuste, je to strašně rychlé a fakt výborné jídlo.
recept je stručný a jasný a taky výborný :-*
Omáčka je dobrá i s rýži nebo k bramborám, a když nemám čas tak se hodí vždycky.
Dělám jí už poněkolikáté, chutná nám a taky je to perfektně rychlá omajda. Zkoušela jsem i k bramborám a taky to jde.
Vynikající recept, za pár minut jsem měla hotovo :)
mnam :-)
Velmi jednoduchý,dobrý a rychlý recept!Takové by měli být všechny-alespoň pro mě ;-) :-D .Díkec!!!
Dělávám, zkuste při vaření těstovin přidat do vody hrst sušených libečkových a celerových listů, s to nivou a smetanou, nemá chybku!