Těstoviny uvaříme klasickým způsobem. Na másle zesklovatíme cibulku, přidáme na kousky nakrájené papriky. Necháme lehce změknout. Nakonec tuňáka se štávou, kterého jen prohřejeme. Ještě horké těstoviny smícháme se vzniklou směsí a přídáme jemně nastrouhaný sýr.
2
Vše dobře promícháme a tak na 3 minuty přiklopíme, aby se nám sýr rozpustil. Podáváme ozdobené plátky čerstvé papriky nebo petrželkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kristýna Pospíšilová
|27. 7. 2008 09:55
moc dobré:-)
Veronika
|18. 2. 2005 13:52
Drcený tuňák se dá sice použít, ale není to tak dobré, protože se vám z něj udělá taková kaše!
Jana Wernischova
|18. 2. 2005 11:50
Tohle znám, je to rychlé a dobré, místo paprik se může použít jakákoliv jiná zelenina, klidně i zmrzlá směs, i když papriky jsou asi nejlepší. Ale ten tuňák jde úplně v pohodě použít i drcený, navíc je podstatně lacinější.