• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s tuňákem a rajčaty
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s tuňákem a rajčaty

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 91
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s tuňákem a rajčaty
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks tuňák - ve vlastní šťávě
    • 4
      ks rajčata (Střední)
    • 1
      stroužek česnek
    • bazalka
    • sůl
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli rozčtvrtíme a nakrájíme na tenké proužky, osmahneme ji na oleji (můžeme použít olej z tuňáka), přidáme tuňáka, osolíme a posypeme bazalkou (není třeba s ní šetřit). Nakonec přidáme rajčata (ne příliš na drobno rozkrájená) a na drobno nakrájený česnek.
2
Zamícháme a necháme ještě prohřát na pánvi. Nakonec přidáme uvařené těstoviny, dobře zamícháme a můžeme podávat.
3
<BR>Pokud by se těstoviny zdály příliš suché, je možné přilít ještě kapku olivového oleje. Je možné přidat ještě nakládanou kukuřici, plátky černých oliv nebo čerstvě drcený barevný pepř či zapéct s ovčím sýrem.
4
Není dobré přidávat příliš mnoho dalších ingrediencí - recept pak ztrácí rafinovanou jednoduchost.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s kapustou a tuňákem

Těstoviny s kapustou a tuňákem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milan | 28. 8. 2016 12:53

    Na 3/4 pytlíku těstovin 500 g jsem použil 6 rajčat, jeden a půl cibule, větší a menší plechovku tuňáka, 3 stroužky česneku a bazalky myslel jsem si dost, ale i tak ve výsledku nebyla znát :-\ Přidal jsem ještě pálivý kozí roh. Na 500 g těstovin to pro příště bude chtít 2 větší plechovky tuňáka, 2 cibule, přidat víc bazalky a zbytek nechám tak, jak píšu výše. Díky za recept! O:-)

  • Lenka | 16. 7. 2016 13:20

    Naprosto dokonalý recept doporučuji :-*

  • Fairin
    Fairin | 30. 6. 2016 10:54

    Výborné, jednoduché. Naše oblíbené jídlo na dovolené - hned hotové a skoro bez nádobí.

  • aloevera | 23. 4. 2016 17:08

    použila jsem nakládaná malá rajčátka, myslím, že to jídlu dodalo lepší chuť. Recept fakt super, všem to chutnalo :-)

  • Domča | 3. 2. 2016 19:45

    Rychlé, snadné a výborné! :)

  • Bára | 13. 1. 2016 19:03

    Přidala jsem kukuřici a super. Ale je to lepší čerstvé než ohřívané

  • girlska
    girlska | 12. 8. 2015 17:30

    Přidala jsem také olivy a bylo to výborný :)

  • Jaru | 10. 3. 2015 16:32

    Musím se přiznat....nečekala jsem, ale je to opravdu dobré .-)))

  • Gabča | 6. 3. 2015 12:19

    Vynikající ...přidala jsem ještě trošku slaninky co mi zbyla :D ..a nemělo to chybu :)

  • Gabča | 6. 3. 2015 12:18

    Vynikající ...přidala jsem ještě trošku slaninky co mi zbyla :D ..a nemělo to chybu :)

  • jarkoo | 30. 1. 2015 14:45

    Jednoduché a dobré :-)

  • Iva | 24. 1. 2015 13:39

    Je to úžasný recept. Přidala jsem kukuřičku a olivy a připadala jsem si jako v létě u moře v řecké restauraci. A to máme leden..... :-D

  • Terka115 | 28. 11. 2014 19:03

    Já jsem neměla tuňáka jen s olejem tak jsem použila tuňáka v rajčatovým nálevu a super! (y)

  • Týna2712
    Týna2712 | 23. 11. 2014 08:07

    Výborné <3

  • Lucie | 5. 11. 2014 10:08

    Dnes vyzkoušeno a je to opravdu výborné! V jednoduchosti je krása. :-)

  • Tučňák | 25. 9. 2014 13:01

    Úžasný recept! V rodině moc uspěl! :-)

  • Dasa | 23. 2. 2014 14:56

    Těstoviny nemají chybu. Právě jsem snědla dvě porce, manžel rovněž. Není třeba přidávat nic navíc, základní recept je super, určitě ho zkuste bez dalších přísad navíc. Ingredience jsou vyvážené a výsledek báječný. Je to opravdu skvělý a na čas a přípravu nenáročný recept. Děkuji!

  • kuba výborný | 30. 8. 2013 19:59

    ale jinak jste :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X

  • kuba.v | 30. 8. 2013 19:57

    :-) :-) :-( :-( ;-) ;-) :-P :-P :-D :-D :-[ :-[ :-\ :-\ =-O =-O :-* :-* 8-) 8-) :-$ :-$ :-! :-! O:-) O:-) :'( :'( :-X :-X :-)) :-)) :-| :-| <3 <3 <:-) :-S :-S

  • kuba výborný | 30. 8. 2013 19:55

    chutnalo me to

  • Hanka | 8. 5. 2013 16:03

    Přidala jsem tam štávu z tuňáka a trošku kečupu a opepřila..Na špagety výborný. Rychlé a dobré jídlo :-)

  • janas | 5. 3. 2013 15:06

    Výborné, udělala jsem z čerstvých těstovin tagliattele /mnohem chutnější než sušené/ a přidala nastrouhaný parmezán, který doladí chuť.

  • CornelieJames | 27. 1. 2013 15:44

    Testoviny delam uz ponekolikate a pridavam do nich hrasek s kukurici a vse na olivovem oleji.Je to u nas tak oblibeny ze staci chvilka a sou pryc :-D

  • Miru | 16. 11. 2012 13:07

    Dnešní oběd :-) rychlé, snadné a výborné

  • milacik100 | 2. 11. 2012 00:48

    v jednoduchosti je krása

  • zuzka1171 | 10. 10. 2012 18:23

    Rychlé a výborné, přidala jsem jen trochu kečupu kvůli dětem.

  • visis | 6. 9. 2012 18:14

    Aneb jak zkazit tuňákovou konzervu...

  • Jitka | 2. 9. 2012 18:31

    Naprosto dokonalé ... moc nám to chutná a je to rychlé .... dávám za 1

  • pippiva
    pippiva | 9. 11. 2011 19:58

    Vyborne i v lete za studena jako salat-necham osmazit salotku, vse ostatni syrove jen smicham s uvarenymi testovinami.

  • Aryapavel | 28. 11. 2010 17:58

    Přidal jsem si 2 čerstvé chilli papričky, Výborná večeře...

  • Jarka O. | 13. 10. 2010 21:18

    Děláme často, hlavně v létě, když se nechce moc vařit. Výborné !

  • Drahomíra Seidlová | 4. 6. 2010 12:47

    Tak dneska jsem vařila a bylo to výýbornéé. Dávám 1* :-))

  • Martina Kolomazníková | 21. 8. 2009 19:09

    celkem dobrý,akorát do tuňákových těstovin Italové nikdy nedávají bazalku ani oregano,naopak tam patří sardelka a kapary... výborný recept na těstoviny s tuňákem najdete zde.. ciao http://www.cucinait.cz/index.php

  • Zdeněk Majer | 14. 6. 2009 12:04

    opravdu skvělé, doporučuji

  • Jana K. | 25. 10. 2008 14:08

    Tak jsem si to dnes uvařila k obědu, je to moc dobré a rychlé. Jen jsem dala víc česneku a přidala jsem i kečup. Zkuste to..dávám 1:-)

  • Jarka O. | 12. 6. 2008 07:31

    Výborná rychlá večeře, dávám 1.

  • Zuzana Dvořáková | 2. 5. 2008 22:32

    Snadné a rychlé, sice nemám bazalku, ale dala jsem oregano a je to taktéž skvělé! Doporučuji :-))

  • vilda babič | 13. 2. 2008 11:57

    jestli jsem psala, že je to moc dobrý,tak omyl, je to výýýýýborný, už jsem si přidala, jak to trochu vychladlo, je to šíleně dobrý !!!! Moc díky za super recept, Alča Babičová

  • Alena Babičová | 13. 2. 2008 11:40

    právě to papkám , moc dobrý.....

  • Filip | 2. 8. 2007 19:53

    Moc dobry, kdyz mas rad tunaka, tak neni co resit..

  • Nika | 7. 3. 2007 11:26

    Tak přesně tohle jsem hledala. Výborné!!! Přidala jsem trochu sýru Cottage pro zjemnění, oregano a chilli a musím říct perfektní. Nemá chybu

  • Marcela Kubíčková | 27. 1. 2007 18:20

    Mňam... nový rozměr tuňáka:)... doporučuji ovšem kousky tuňáka ve vlastní šťávě Rio Mare... naprosto výborné... heště jsem přidala olivy, ale zelené.

  • Janča | 16. 10. 2006 18:50

    Je to fakt dobrý, moc jsem nevěřila té spoustě bazalky, ale fakt mi chutnala. tuňáčka jsem si dala ve vlastní šťávě místo v oleji v rámci úspory kalorií:) Vařím sama pro sebe a jsem spíše kuchařský antitalent, tak se mi velké složité jídla nehodí, toto je přesně podle mých představ...

  • Anonym | 25. 7. 2006 14:03

    Pro zvyseni barevnosti je mozne k tomu nakonec primichat kukurici.

  • Anonym | 10. 3. 2006 21:03

    Rajčata je možné mimo sezónu nahradit konzrvovanými loupanými celými rajčaty. Dobré je, když se "sosík" nechá dýl probublat, až nabyde hustší konzistence. Je dobrá i pikantví varianta, kdy se ke smažené cibulce přidá italská směs koření Arabiata (chilli, česnek, petržel), lze zakoupit ve specializovaných italských obchodech.

  • Anonym | 30. 5. 2005 16:24

    excelentní

  • Iwča Praha | 22. 4. 2005 11:59

    Celé rodině chutnalo.Mohu doporučit

Vyberte, co chcete vytisknout
Zdravě i chutně Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cibule Rajčata Rostlinný olej Sůl Těstoviny Tuňák - ve vlastní šťávě
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Kávěnky

Kávěnky

Jiný houbový gulášek

Jiný houbový gulášek

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Mandle pražené v troubě

Mandle pražené v troubě

Cuketová omeleta

Cuketová omeleta

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Chřest smažený v trojobalu

Chřest smažený v trojobalu

Grilovaný květák (brokolice)

Grilovaný květák (brokolice)

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

79
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
42
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra
Dýňový koláč s krémem ze…
33
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Palačinky s jablky a…
32
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s…
28
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Polévka ze zelí, rajčat…

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Suchánková na dně: Zdrcující diagnóza před svatbou! Operace místo rozlučky

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

Andrea Kašpárková po krachu manželství: V restauraci bývalého s novým chlapem

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Další doporučené recepty:

Těstoviny s rukolovým pestem
Těstoviny s rukolovým pestem
Těstoviny s rybou - teplý salát
Těstoviny s rybou - teplý salát
Těstoviny s řepou - zapékané
Těstoviny s řepou - zapékané
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Těstoviny s tuňákovou majdou
Těstoviny s tuňákovou majdou
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
Těstoviny s uzeným a medvědím česnekem
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s tuňákem a rajčaty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact