• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s tuňákem
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s tuňákem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 14
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s tuňákem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny
    • 1
      ks lučina
    • olej
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • hrášek
    • 1
      plechovka tuňák drcenný - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks smetana na vaření (dobrá je od Ramy)

Postup přípravy receptu

1
Na oleji necháme zesklovatět cibulku a přidáme tuňáka, kterého jsme před tím nechali okapat. Za stálého míchání prohřejeme a přidáme Lučinu. Jakmile se Lučina rozpustí, přidáme smetanu, necháme provařit a přidáme hrášek s kukuřicí a dochutíme solí a pepřem.
2
Podle potřeby můžeme zahustit trochou škrobové moučky rozmíchané ve vodě. Pokud ale použijeme hustější smetanu jako je např. smetana na vaření od Ramy, pak není nutné dohušťovat. Nakonec promícháme s těstovinami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákem a rajčaty

Těstoviny s tuňákem a rajčaty

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Zapečené těstoviny s tuňákem II.

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • iper | 8. 3. 2011 13:40

    S tou lučinou je to moc dobrý nápad :-) Měla jsem jen tuňáka v oleji, takže cibulku jsem dělala na oleji z tuňáka, použila jsem 100 g lučiny, smetanu už jsem nepřidávala, bylo to tak akorát na půl balíčku těstovin. Dětem i mně moc chutnalo. Hrášek mi tam přišel možná trochu zbytečný, příště zkusím místo něj nějakou aromatickou bylinku (rozmarýn nrbo tymián). Jo, a ještě jsme na talíři pokapali citronem, to jídlo příjemně osvěžilo ;-)

  • Michaela Vaverková | 1. 2. 2010 16:06

    Je to velice zajímavý recept.Místo kukuřice jsem tam dala baby karotku a bylo to moc dobré.

  • Šárka Rudlová | 25. 4. 2009 15:01

    Mňamka a ta smetana se ani nemusí přidávat, já jsem dala jen tuňáka, půl Lučiny (v krabičce) a hrášek a kukuřici. Je to moc dobré, jednoduché a rychlé.

  • Ondřej Belousek | 2. 10. 2007 19:33

    Je to fakt dobrý, ještě přidat trochu tvrdýho sýra před koncem a je to pro gourmety...

  • Lucie K. | 4. 10. 2006 14:15

    Výborné,chutnalo nám,smetanu jsem sice neměla od Ramy,ale zahušťovat jsem nemusela.

  • Anonym | 10. 3. 2006 21:05

    Dobré to je i jen s tuňákem na cibuli a se smetanou a s oreganem. Bohatě to stačí.

  • klaudia | 16. 2. 2006 20:09

    vynikajuce, dokonca chutilo aj v USA :-)

  • Marie Svobodová | 12. 12. 2005 20:14

    Opravdu velmi dobré, smetanu a Lučinu jsem neměla a nahradila kys. smetanou a neochuceným pomazánkovým máslem

  • jana | 12. 12. 2005 12:50

    V receptu je možné Lučinu úplně vynechat. V poslední době to tak dělám, právě proto, že to není tak tučné a na chuti to nijak výrazně neubere. Taky se dá místo smetany na vaření použít zakysaná smetana.

  • Ivka | 18. 11. 2005 10:21

    je to vynikajici..misto kukurice a hrasku jsem dala cerstvou petrzelku a bylo to šmakující..:-))rychle a dobre...

  • Michal Tržický | 26. 10. 2005 14:00

    Nahradil jsem Lucinu, kterou moc nemusim Nivou a taky to nejni nejhorsi ;o)

  • kin1 | 15. 3. 2005 15:36

    toto je opravdu vynikající recept!je sice možná zbytečně tučnější (zvláště při použití Lučiny a smetany), ale kdo nemá problém s nadváhou, jistě tak skvělé chuti neodolá... doporučuji!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Vaření Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hrášek Lučina Olej Pepř mletý Smetana Sůl Těstoviny Tuňák
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí cacciatore

Kuřecí cacciatore

Bramborové pusinky (1922)

Bramborové pusinky (1922)

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař

Kuře po kreolsku

Kuře po kreolsku

Bramborové housky

Bramborové housky

Banánové Margot řezy

Banánové Margot řezy

Dýňová polévka krémová

Dýňová polévka krémová

Doporučujeme

Zapečená vejce po italsku

Zapečená vejce po italsku

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

416
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
59
Dýňová tortila
Dýňová tortila
53
Čertovský mls
Čertovský mls
40
Vepřové se smetanovo-žampionovou omáčkou
Vepřové se smetanovo…
38
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si snadno vyrobíte i doma
Znáte labneh? Tenhle krémový čerstvý sýr si…
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na co jsou dobré?
Tradiční svatojánské ořechy: Jak je vyrobit a na…
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský clafoutis, italské tiramisu a rakouský závin
Třešňové recepty napříč Evropou: Francouzský…
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i rychlá večeře pro celou rodinu
Upečte si sýr! Je to skvělá chuťovka na párty i…
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s sebou na palubu a co je zakázané?
Jídlo a pití do letadla: Co si můžete vzít s…
AHA.cz Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Zvrat v případu obviněného Adama Krause: Nahrávka jako důkaz

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Eva Pavlová předvedla stylistický fígl: Nosí ho Bohdalová i Švandová

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Hříšná přehlídka v Brně: Missí zadečky v akci!

Hříšná přehlídka v Brně: Missí zadečky v akci!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

Letní slunovrat se blíží – čarujte a přivolejte si lásku i peníze

  • Recepty.cz
  • Těstoviny s tuňákem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact