• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s restovanou zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s restovanou zeleninou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 44
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm - to jsou penne s krémovou omáčkou, kterou tvoří restovaná mrkev, celer, cibule a rajský protlak. Nechybí ani strouhaný parmezán a oregano, které nejen krásně voní, ale zároveň pokrm na talíři pěkně ozdobí.

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks řapíkatý celer
    • 1
      ks cibule
    • olivový olej
    • 600
      g těstoviny penne
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno - 2
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • parmazán k posypání
    • oregáno čerstvé na posypání

Postup přípravy receptu

1
Mrkve oloupejte a nastrouhejte nahrubo, řapíkatý celer očistěte a nakrájejte na drobné kousky, cibuli pokrájejte nadrobno. Vše zprudka restujte na olivovém oleji asi 10 minut, aby zelenina chytila barvu.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Mezitím dejte vařit těstoviny. Do omáčky přidejte nadrcený česnek, oregano, rajský protlak, sůl a pepř. Přilijte asi naběračku vody z těstovin a dobře rozmíchejte, aby omáčka měla krémovou konzistenci.
3
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, aby byly na skus. Slijte je a promíchejte s omáčkou. Rozdělte na talíře a podávejte s nastrouhaným parmazánem, trochou olivového oleje, čerstvě mletého pepře a několika lístky čerstvého oregana.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Těstovinový salát s ořechy

Těstovinový salát s ořechy

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Rigatoni FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mrkev Olivový olej Oregáno Parmazán Pepř mletý Rajský protlak Řapíkatý celer Sůl Těstoviny

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Polévka z hlívy ústřičné

Polévka z hlívy ústřičné

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…

Košíčky s ořechovou náplní

Košíčky s ořechovou náplní

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Vepřový jazyk na divoko

Vepřový jazyk na divoko

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Přírodní maso se žampiony - minutka

Přírodní maso se žampiony - minutka

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

186
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
85
Cizrnové ragú s rýží
Cizrnové ragú s rýží
78
Štrúdl s hroznovým vínem
Štrúdl s hroznovým vínem
69
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
45
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Habera (63) s Peštovou (53) na akci: Napětí mezi partnery!

Habera (63) s Peštovou (53) na akci: Napětí mezi partnery!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Další doporučené recepty:

Těstoviny s rajčaty a čočkou
Těstoviny s rajčaty a čočkou
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s ricottou a  pestem
Těstoviny s ricottou a pestem
Těstoviny s ricottou a rajčaty
Těstoviny s ricottou a rajčaty
Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s restovanou zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact