• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s restovanou zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s restovanou zeleninou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
2.8
hodnotilo: 45
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm - to jsou penne s krémovou omáčkou, kterou tvoří restovaná mrkev, celer, cibule a rajský protlak. Nechybí ani strouhaný parmezán a oregano, které nejen krásně voní, ale zároveň pokrm na talíři pěkně ozdobí.

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks řapíkatý celer
    • 1
      ks cibule
    • olivový olej
    • 600
      g těstoviny penne
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička oregáno - 2
    • 4
      lžíce rajský protlak
    • sůl dle chuti
    • pepř mletý dle chuti
    • parmazán k posypání
    • oregáno čerstvé na posypání

Postup přípravy receptu

1
Mrkve oloupejte a nastrouhejte nahrubo, řapíkatý celer očistěte a nakrájejte na drobné kousky, cibuli pokrájejte nadrobno. Vše zprudka restujte na olivovém oleji asi 10 minut, aby zelenina chytila barvu.

RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Mezitím dejte vařit těstoviny. Do omáčky přidejte nadrcený česnek, oregano, rajský protlak, sůl a pepř. Přilijte asi naběračku vody z těstovin a dobře rozmíchejte, aby omáčka měla krémovou konzistenci.
3
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu, aby byly na skus. Slijte je a promíchejte s omáčkou. Rozdělte na talíře a podávejte s nastrouhaným parmazánem, trochou olivového oleje, čerstvě mletého pepře a několika lístky čerstvého oregana.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny po Italsku

Těstoviny po Italsku

Těstovinový salát s ořechy

Těstovinový salát s ořechy

Těstoviny s květákovou omáčkou

Těstoviny s květákovou omáčkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Rigatoni FOOD
Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mrkev Olivový olej Oregáno Parmazán Pepř mletý Rajský protlak Řapíkatý celer Sůl Těstoviny

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Tvarohová pomazánka extra

Tvarohová pomazánka extra

Americký hamburger

Americký hamburger

Sypaný koláč

Sypaný koláč

Křenová pomazánka z červené řepy

Křenová pomazánka z červené řepy

Kuřecí roláda s dýní

Kuřecí roláda s dýní

Italské kari rizoto s králičím masem

Italské kari rizoto s králičím masem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Listové šátečky (závin) se špenátem

Minestrone

Minestrone

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
29
Klasické lečo
Klasické lečo
22
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
21
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
19
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Hygiena krčních mandlí: účinná prevence proti zápachu z úst a mandlovým kamenům

Blesk.cz Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

Zemřel oblíbený hudebník ze StarDance: Budeš mi chybět, smutní Slováček ml.

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Houby podle horoskopu. Na které dary lesa by se měla zaměřit jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Těstoviny s rajčaty a čočkou
Těstoviny s rajčaty a čočkou
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s restovanou zeleninou
Těstoviny s ricottou a  pestem
Těstoviny s ricottou a pestem
Těstoviny s ricottou a rajčaty
Těstoviny s ricottou a rajčaty
Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s restovanou zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact