• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s řepou - zapékané
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s řepou - zapékané

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 11
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s řepou - zapékané
Těstoviny s řepou - zapékané
Těstoviny s řepou - zapékané
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 700
      g těstoviny - již uvařené dle návodu
    • 300
      g červená řepa - oloupaná, drobně pokrájená nebo hrubě nastrouhaná
    • 300
      g uzenina dle chuti - salám, šunka, klobása...
    • 1
      ks červená paprika drobně pokrájená
    • 3
      stroužek česnek 2 -
    • sůl a pepř, nebo dvě lžičky grilovacího koření s obsahem soli
    • 3
      ks rozšlehané vejce
    • 50
      ml mléko
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny dáme do větší mísy, přidáme pokrájenou řepu, uzeninu, papriku, nastrouhaný česnek, osolíme a opepříme, dobře promícháme, nasypeme do máslem vymazaného pekáčku, zaklopíme nebo zakryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů na 40 minut.
2
Pak odklopíme a celé zalijeme rozšlehanými vejci s mlékem a dáme dopéct na 10 minut na 160 stupňů zpět do trouby. Poté vyndáme, necháme 5 minut odpočinout a podáváme s kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

"Řepačka" - zeleninová polévka s řepou

"Řepačka" - zeleninová polévka s řepou

Rajčatová polévka s řepou a mletým masem

Rajčatová polévka s řepou a mletým…

Fazolový guláš (nejen) s řepou - eintopf

Fazolový guláš (nejen) s řepou -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 17. 1. 2017 14:57

    Byla to mnamka. Velkanamka :))

  • Milan | 6. 12. 2016 19:04

    dobry napad s řepou,zítra udělám !!

  • hanka13 | 17. 2. 2016 22:55

    Vynikajici, vrele doporucuji !!!

  • hanka13 | 17. 2. 2016 22:54

    Vynikajici !!! :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z těstovin Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Červená řepa Česnek Máslo Mléko Rozšlehané vejce Sůl Těstoviny Uzenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s vejci a ředkvičkami

Bramborový salát s vejci a ředkvičkami

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Višňový šlehačkový dort

Višňový šlehačkový dort

Rychlý moučník

Rychlý moučník

Pikantní fazole

Pikantní fazole

Česneková krkovička naložená v mléce

Česneková krkovička naložená v mléce

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Smetanové tvarůžky (syrečky)

Piña colada / Koktejly

Piña colada / Koktejly

Krůtí roláda pečená se švestkami

Krůtí roláda pečená se švestkami

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

11
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
10
Rybička s fazolkama a rýží
Rybička s fazolkama a…
10
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
9
Jablečné pyré
Jablečné pyré
8
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Hvězdy Policejní akademie v Česku: Osmý díl bude v Praze!

Hvězdy Policejní akademie v Česku: Osmý díl bude v Praze!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Další doporučené recepty:

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Těstoviny s rukolovým pestem
Těstoviny s rukolovým pestem
Těstoviny s rybou - teplý salát
Těstoviny s rybou - teplý salát
Těstoviny s tuňákem a rajčaty
Těstoviny s tuňákem a rajčaty
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Těstoviny s tuňákovou majdou
Těstoviny s tuňákovou majdou
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s řepou - zapékané
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact