• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 23
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
5fotografií
Nahrát fotku
 

Jednoduchý a rychlý pokrm v podobě těstovin s opečeným lilkem, cuketami a rajčaty si ihned všichni oblíbí. Přidejte do něj kapary, olivy a strouhaný parmazán a lehký oběd či večeře s vůni Itálie je na světě.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks lilek větší
    • 1
      ks cuketa
    • 2
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • 2
      hrst cherry rajčátka
    • 1
      lžíce kapary
    • 1
      hrst olivy
    • sůl
    • pepř mletý
    • strouhaný parmazán k podávání

Postup přípravy receptu

1
Lilek pokrájejte na kostičky, posolte a nechte asi 10 minut vypotit. Mezitím dejte vařit vodu na těstoviny, pokrájejte na kostičky cuketu, oloupejte česnek a nakrájejte ho na plátky. Tekutinu z lilku odsajte papírovou utěrkou, nebojte se přitlačit, „vypocený“ lilek nasákne mnohem méně oleje.

RADA: VIDEO, jak rychle oloupat česnek

2
Na pánvi rozpalte olej, opečte lilek a cukety, přidejte česnek a rajčata. Krátce orestujte, podlijte asi 3 lžícemi vody z těstovin a nechte tekutinu asi 1 minutu redukovat. Přidejte kapary, olivy a scezené těstoviny. Vše promíchejte a dochuťte solí a pepřem. Porce na talíři pak posypte strouhaným parmazánem.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lilkové těstoviny

Lilkové těstoviny

Těstoviny s cuketou a slaninkou

Těstoviny s cuketou a slaninkou

Špagety s cuketou a olivami

Špagety s cuketou a olivami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota FOOD Vegetariánské a zdravé
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cherry rajčátka Cuketa Kapary Lilek Olivový olej Olivy Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová omáčka

Koprová omáčka

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Americké muffiny

Americké muffiny

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Vepřové maso v alobalu

Vepřové maso v alobalu

Zavařená červená paprika

Zavařená červená paprika

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Dýňový krém s kari

Dýňový krém s kari

Doporučujeme

50 minut
Salát z rýžových nudlí s kuřetem

Salát z rýžových nudlí s kuřetem

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

125
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
99
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
98
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
92
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
83
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy nezklamou a jsou hotové za pár minut
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy…
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte hvězdou pláže
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte…
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení každý pan učitel i paní učitelka
10 nejlepších tipů na jedlé dárky, které ocení…
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
AHA.cz Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Helena a Lucie Vondráčkovy opět spolu: Dal je dohromady Troška!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Miss 2004 Jana Doleželová vytáhla ze skříně poklady: 20 let staré kalhoty ze státnic stále oblékne

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Krampolova múza Kateřina Bláhová: Krutá diagnóza!

Krampolova múza Kateřina Bláhová: Krutá diagnóza!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

10 jmen, která předurčují vysoké ambice a ctižádost: Kdo dokáže jít přes mrtvoly?

Další doporučené recepty:

Těstoviny s kuřecím masem a hruškou
Těstoviny s kuřecím masem a hruškou
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Těstoviny s květákovou omáčkou
Těstoviny s květákovou omáčkou
Těstoviny s lososem a arašídovou omáčkou
Těstoviny s lososem a arašídovou omáčkou
Těstoviny s lososem na citronu
Těstoviny s lososem na citronu
Těstoviny s mákem (Klasika)
Těstoviny s mákem (Klasika)
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact