• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 23
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
5fotografií
Nahrát fotku
 

Jednoduchý a rychlý pokrm v podobě těstovin s opečeným lilkem, cuketami a rajčaty si ihned všichni oblíbí. Přidejte do něj kapary, olivy a strouhaný parmazán a lehký oběd či večeře s vůni Itálie je na světě.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks lilek větší
    • 1
      ks cuketa
    • 2
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • 2
      hrst cherry rajčátka
    • 1
      lžíce kapary
    • 1
      hrst olivy
    • sůl
    • pepř mletý
    • strouhaný parmazán k podávání

Postup přípravy receptu

1
Lilek pokrájejte na kostičky, posolte a nechte asi 10 minut vypotit. Mezitím dejte vařit vodu na těstoviny, pokrájejte na kostičky cuketu, oloupejte česnek a nakrájejte ho na plátky. Tekutinu z lilku odsajte papírovou utěrkou, nebojte se přitlačit, „vypocený“ lilek nasákne mnohem méně oleje.

RADA: VIDEO, jak rychle oloupat česnek

2
Na pánvi rozpalte olej, opečte lilek a cukety, přidejte česnek a rajčata. Krátce orestujte, podlijte asi 3 lžícemi vody z těstovin a nechte tekutinu asi 1 minutu redukovat. Přidejte kapary, olivy a scezené těstoviny. Vše promíchejte a dochuťte solí a pepřem. Porce na talíři pak posypte strouhaným parmazánem.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Lilkové těstoviny

Lilkové těstoviny

Těstoviny s cuketou a slaninkou

Těstoviny s cuketou a slaninkou

Špagety s cuketou a olivami

Špagety s cuketou a olivami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota FOOD Vegetariánské a zdravé
Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cherry rajčátka Cuketa Kapary Lilek Olivový olej Olivy Pepř mletý Strouhaný parmazán Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Malinový likér

Malinový likér

Kapr v marinádě

Kapr v marinádě

Vaječná pomazánka II.

Vaječná pomazánka II.

Cuketový krém (polévka)

Cuketový krém (polévka)

Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

Pečená krůta s pečenými brambory a…

Vláčné mrkvové taštičky

Vláčné mrkvové taštičky

Meruňkové smoothie

Meruňkové smoothie

Čevapčiči po našem

Čevapčiči po našem

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

98
Porn Star Martini
Porn Star Martini
47
Batátové pyré s pečenou zeleninou
Batátové pyré s pečenou…
38
Jablečný bread cake
Jablečný bread cake
30
Klasický houskový knedlík
Klasický houskový knedlík
24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
AHA.cz Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Borhyová jako paní Smečková: Tajná svatba v zahraničí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

Ostrý start show Zrádci 2: Hned tři nečekaní odpadlíci! A první konkláve 'čarodějnic'

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vyhnout změně vizáže a kdo se blýskne před novým šéfem?

Další doporučené recepty:

Těstoviny s kuřecím masem a hruškou
Těstoviny s kuřecím masem a hruškou
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Těstoviny s květákovou omáčkou
Těstoviny s květákovou omáčkou
Těstoviny s lososem a arašídovou omáčkou
Těstoviny s lososem a arašídovou omáčkou
Těstoviny s lososem na citronu
Těstoviny s lososem na citronu
Těstoviny s mákem (Klasika)
Těstoviny s mákem (Klasika)
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s lilkem, cuketou a rajčaty
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact