Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Na tuku orestujeme cibuli, přidáme maso z konzervy, nebo mleté maso. Podusíme do měkka a přidáme zeleninu. Necháme chvíli prohřát. Přidáme kečup, karí, koření na pizzu. Před koncem přidáme prolisovaný česnek. Solíme dle chuti. Omáčkou přelijeme uvařené těstoviny a ozdobíme strouhaným sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lusinda
|31. 5. 2007 18:29
Vepřová konzerva vám Renato přijde dietní?
pavla dvořáčková
|18. 5. 2006 13:19
no tak nám to teda moc nechutnalo. je to sice rychlé, ale nic moc.
renata podhůrská
|18. 5. 2006 13:08
tohle je velmi vděčné jídlo, časově i finančně nenáročné, chutné a velmi dietní. Dělám omáčku přesně takto a vřele doporučuji. S kořením na pizzu nešetřete, doporučuji ještě přidat majoránku.