Na oleji (2 lžíce) osmahneme hrášek, opepříme, osolíme, podlijeme malým množstvím vody a podusíme doměkka. Těstoviny uvaříme zvlášť v osolené vodě a scedíme.
2
Vmícháme na zbylém oleji na nudličky pokrájenou a opečenou šunku, podušený hrášek, jemně pokrájenou petrželovou nať a promícháme. Rozdělíme na porce a bohatě sypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Pavel ...........
|4. 2. 2007 23:31
Ještě kus masa na nudličky,papriku,nejlíp barevnou,česnek,chilli,porek,koření,na sýr pak kečup,pak je to super jídlo...............
věrka
|1. 2. 2007 19:19
zítra vyzkouším,zní to lákavě,díky za typ
marcela
|31. 1. 2007 14:56
úplně obyčejný recept bez chuti..toť můj názor
Anonym
|31. 1. 2007 11:48
NO vypada to moooooc dobre:-)
sova
|29. 1. 2007 20:36
my to tiez doma robime, ale je pridam aj na kocky nakrajanu mrkvicku a ako cestovinu pouzivam siroke nudle. chuti to mnam mnam. myslim, ze pridat smotanu je skvely napad, hned zajtra to skusim.
Zuzka
|29. 1. 2007 18:46
My k tomu přidáváme ještě vajíčko :) A je to supr! Je to jednoduchý, levný a rychlý.
Janka Filipkova
|1. 8. 2006 12:18
Děkuji za dobrý recept. Přidala jsem tam smetanu a je to fakt mňamka...zrovna se chystám obědvat.