Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Houby očistíme a pokrájíme na plátky. Petrželku najemno posekáme. Slaninu nakrájíme na tenké plátky a opečeme dokřupava. Vyjmeme z pánve a udžujeme v teple. Houby ze všech stran opečeme na vysmaženém tuku za slaniny.
2
Přidáme okapané těstoviny. Smícháme kysanou a sladkou smetanu a pokrm opatrně přelijeme. Osolíme, opepříme. Vmícháme slaninu, posypeme petrželkou a podáváme.
Těstoviny jsem vyyzkoušela a nemají chybu,slanina a kombinace smetan je vynikající.
kapa
|9. 8. 2005 15:47
je to dobrůtka - chce to kvalitní těstoviny, do smetany přidávám trochu sladkého kečupu, opečenou anglickou slaninku dávám pěkně navrch.Přeju dobrou chuť!