• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s česnekem a slaninkou
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny s česnekem a slaninkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny s česnekem a slaninkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 150
      g těstoviny
    • 0,50
      ks červená cibule
    • 6
      stroužek česnek
    • 150
      ml rajský protlak
    • 0,50
      lžička tabasco-chilli
    • 100
      g uzená slanina upředňostňuji z farmářských trhů
    • 1
      lžička mletá sladká paprika
    • 1
      lžička provensálské koření
    • 75
      g sýr mozarela či parmezán
    • cukr

Postup přípravy receptu

1
Dáme vařit těstoviny, né uplně do měkka. Mezitím si nakrájíme červenou cibulku na drobno a česnek na plátky. Slaninu na malé kostičky.
2
Na wok pánvi dáme na ráz smažit cibulku česnek a slaninu stačí na malé lžičce oliv. oleje. Když se cibulka zpění přidáme červenou sladkou papriku a provensálské koř. a cca po jedné minutě zalijeme protlakem. Přidáme trochu Tabasca dle chuti a cca polovinu strouhaného sýra pro zahuštění. Povaříme cca 2 min a přidáme slité těstoviny.
3
Promícháme přidáme špetku cukru a povaříme ještě cca 3 min.
4
Servírujeme posypané zbytkem strouhaného sýra.
5
Přeji dobrou chuť
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s cuketou a slaninkou

Těstoviny s cuketou a slaninkou

Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou

Zeleninová mísa s vejcem a slaninkou

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanina | 1. 3. 2013 09:11

    Těstovin jsem dala určitě víc, ale byla to skvělá bašta :-*

  • Pavkaa | 14. 4. 2012 14:19

    ohodnotil jsem špatně překlik mělo to být 1! Místo protlaku můžete použít čerstvá oloupaná vařená rajčata. Doufám, že bude chutnat. :-P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Z těstovin Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Česnek Cukr Mletá sladká paprika Provensálské koření Rajský protlak Sýr Tabasco-Chilli Těstoviny Uzená slanina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka s avokádem

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Scones

Scones

Nepečený dort III.

Nepečený dort III.

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Dušená kapusta se slaninou

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

27
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.
Francouzské brambory…
23
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Rajčatový salát s prosciuttem a mozzarellou na topinkách
Rajčatový salát s…
21
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Princ temnot Ozzy Osbourne (†76): Pohřeb den po rozloučení!

Princ temnot Ozzy Osbourne (†76): Pohřeb den po rozloučení!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

Další doporučené recepty:

Těstoviny s cuketou a slaninkou
Těstoviny s cuketou a slaninkou
Těstoviny s čekankou
Těstoviny s čekankou
Těstoviny s červenou cibulí a gorgonzolou
Těstoviny s červenou cibulí a…
Těstoviny s dýní a kapustou
Těstoviny s dýní a kapustou
Těstoviny s dýní a opraženým chlebem
Těstoviny s dýní a opraženým chlebem
Těstoviny s fazolemi edamame a chřestem
Těstoviny s fazolemi edamame a chřestem
  • Recepty.cz
  • Těstoviny s česnekem a slaninkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact