• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Těstoviny po Italsku
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny po Italsku

autor: Klerisek
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 8
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
Těstoviny po Italsku
10fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

3 porce
    • sůl
    • 3
      ks rajčata
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 3
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 1
      kalíšek bazalka -může být i oregáno
    • 100
      g parmazán -může být i eidam, mozzarela
    • 1
      balení cherry rajčátka
    • 1
      ks italské těstoviny - mohou být jakékoliv (tagliatelle, kolínka, vrtule)

Postup přípravy receptu

1
Nachystáme si špagety, přivedeme vodu k varu, osolíme a vložíme těstoviny. Nachystáme si všechna rajčata a pokrájíme je na čtvrtky. Česnek dáme do lisu a jeden stroužek pokrájíme na plátky.

RADA: Jak vařit těstoviny, aby se neslepily? Mrkněte na VIDEO

2
Rozpálíme si olej na pánvi a dáme nejdřív nakrájený česnek, ať pustí svoji "šťávu" a ihned potom tam dáme osolená a opepřená rajčata. Přidáme bazalku či oregáno, dáme pokličku a dusíme, dokud nám nevznikne hustější omáčka. (pozn.: radši míchejte, rádo se to připaluje; jestli chcete, můžete si pomoci trochu s kečupem, ale ten nerada dávám). Jak máme hustou omáčku, přidáme nalisovaný česnek.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
V mezičase si nastrouháme sýr. Uvařené těstoviny scedíme a přidáme na pánev. Promícháme, aby se směs dostala na všechny těstoviny. A máme HOTOVO ♥. Můžeme podávat i na závěr s bazalkovým pestem nebo čerstvými lístky bazalky :)))

RADA: Objevte pokrmy s vůní Středomoří

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Špagety aglio olio

Špagety aglio olio

Špagety s lososem

Špagety s lososem

Špagety s cuketou a olivami

Špagety s cuketou a olivami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Edit | 28. 7. 2016 17:05

    Viděli jste někdy Itala dávat na těstoviny eidam. Zkuste mu to tak naservírovat a uvidíte co s tím udělá.

  • Lucia | 24. 7. 2016 22:08

    Rajcata loupeme a NIKDY nepouzivame eidam. Po italsku je jedna verze a nikdy nahrazky bud a nebo :-$ to umi jen cechacek

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Špagety Vegetariánské a zdravé
Zdravě i chutně Oběd Večeře Vaření Dietní Děti Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Cherry rajčátka Italské těstoviny Olivový olej Parmazán Pepř mletý Rajčata Sůl

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koprová kulajda

Koprová kulajda

Koule ze Salka

Koule ze Salka

Jogurtové řízky

Jogurtové řízky

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Výborný chléb s pohankovou moukou

Výborný chléb s pohankovou moukou

Sladká rýže s jahodami

Sladká rýže s jahodami

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené ve slanině

Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…

Zelný salát z kysaného zelí

Zelný salát z kysaného zelí

Bramboráky pro děti

Bramboráky pro děti

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jak vařit těstoviny, aby se neslepily

Poslední sledované recepty

35
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
30
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
29
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
28
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
27
Buřty na pivě
Buřty na pivě

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Vendula Pizingerová jako z Účastníků zájezdu: V Chorvatsku smaží řízky!

Vendula Pizingerová jako z Účastníků zájezdu: V Chorvatsku smaží řízky!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Těstoviny na curry s masem a cuketou
Těstoviny na curry s masem a cuketou
Těstoviny nejen s brokolicí
Těstoviny nejen s brokolicí
Těstoviny pepperoni
Těstoviny pepperoni
Těstoviny s  paprikou, ricottou a šalvějí
Těstoviny s paprikou, ricottou a…
Těstoviny s artyčoky a rajčaty
Těstoviny s artyčoky a rajčaty
Těstoviny s avokádovou omáčkou
Těstoviny s avokádovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Těstoviny po Italsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact