Zatímco vaříme těstoviny, osmahneme na pánvi kuřecí maso. Když je maso propečené, přidáme rozmarýn, parmezán a čerstvě umletý černý pepř.
2
V jiné nádobě lehce osmahneme nakrájenou papriku, přidáme petrželku, Philadelphii a mléko. Mícháme, dokud se nám Philadelphie nerozpustí. Nakonec scedíme těstoviny a smícháme s kuřetem a krémovou omáčkou a přidáme nasekané olivy.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michaela Atherton
|28. 4. 2006 14:54
Pani Yvetko mam takovy pocit, ze Philadelphia bude rozhodne podobna Lucine, akorat je vice tuha. Lucina je spise tvarohovita, Philadeplhia je maslovita, ale chutove budou hodne podobne.
Yveta
|28. 4. 2006 06:20
Pani Michaelo, dekuji moc za hezky receptik. Jenom prosim, co to je Pomazankove maslo Philadelphia (Kraft). Ja znam Philadelphia syr, ktery je neco podobny nebo trosku srovnatelny jako ceska Lucina. Moji kluci si ji mazou na nase bagels a ja si ji davam i do spaget. Prosim, je to to same nebo tam dati i maslo, aby z toho vzniklo pomazankove maslo a pokod ano, tak kolk mnoztvi. predem za odpoved dekuji.