Přivedeme osolenou vodu k varu a dáme do ní na větší kousky nakrájený asparagus. Povaříme asi 1-2 minuty. Scedíme a propláchneme studenou vodou. Těstoviny uvaříme dle návodu, scedíme a dáme zpět do hrnce. Přidáme nakrájenou pastrami, rajčata, olej a asparagus. Přidáme trošku citronové šťávy a ochutíme solí a pepřem. Pořádně promícháme a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anna
|31. 1. 2016 18:14
Asparagus v tomto receptu je chřest. Autor si asi nevěděl rady s překladem. Jinak moje babička na Moravě chřest pěstovala a po jarní sklizni zbytek rostlinn vyrostl a výhony byly vysoké a podobně vypadající jako ten pokojový asparagus. Na podzim mívá drobné kuličky a běžně se pěstuje jako to zelené do kytic. Určitě si to vygooglujte. :-))
Marsí
|10. 5. 2006 13:34
No taky jsem si neuměla představit sekané kapradí v jídle...:o)))Díky...neumřu blbá..tohleto jsem tedy vůbec nevěděla.Mimoch. taky mám hrozně ráda chřest, ale těch receptů jak něco připravit z čerstvého je dost málo.
Helena
|9. 5. 2006 15:27
Asparagus je je v Anglii chrest.Pani Svitakova mi pomohla vyresit,na co puziji konzervu chrestu pro kterou jsem nemela vyuziti.Recept se mi libi.
Ivana
|9. 5. 2006 14:56
Asparagusem se myslí ta pokojová popínavá šlahounovitá květina, co se doplňuje do vázaných kytic? Děkuji za odpověď.
Pavlína Svitáková
|9. 5. 2006 13:48
Chřest by se mohl použít i z konzervy ne?Lehký,rychlý pokrm a určitě bude i chutný!Suš.rajčata,chřest šunčička - paráda.Díky.