• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
Napište svůj komentář k receptu

Těstoviny - co nám lednička dala

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstoviny - co nám lednička dala
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny špagety, vrtulky
    • olivový olej
    • česnek
    • kečup - jemný
    • hermelín nebo Niva
    • mléko
    • olivy nebo konzervovaná kukuřice
    • bazalka

Postup přípravy receptu

1
Těstoviny klasicky uvaříme.
2
Omáčka: na trošce olivového oleje osmažíme česnek, přidáme kečup - nejlépe domácí, přidáme sýr (když přidávám nivu, dávám jen olivy), necháme dokud se nerozpustí, přilijeme trošku mléka, aby omáčka byla řidší a aby jí bylo víc. Potom přidáme bazalku, pokud chceme štiplavější chuť, přidáme trošku chilli omáčky, plus kukuřici.
3
Trošku povaříme, smícháme s těstovinami. Můžeme posypat sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a…

Zapékané těstoviny II.

Zapékané těstoviny II.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • niobe nightingale | 7. 1. 2009 17:36

    s tim plesnivym eidamem to byl bezpochyby vtip a navíc anonym neřekl, že je to snad chyba receptu, ne? ... podle "co nám dům/lednička dala" je název spíš pro nějakej "mišmaš" typu eintopf a né surovin jako jsou olivy nebo niva/hermelín... je to jenom můj názor, někomu doma zbývají tyhle suroviny, já mám doma zase tuny zavařenin...... takže to prosím vás nezvšeobecňujte a nezlobte se, na někoho, když napíše, že těmhle surovinama nedisponuje! jinak k receptu - tohle je docela tradiční, s malýma obměnama dělám (když koupím suroviny ;ox )

  • Zora Manasová | 7. 1. 2009 13:48

    V recepte je "olivy anebo kukuřice" takže je na výber, a olivový olej chladnička nedá ani mne, neskladujem ho v nej. Používam väčšinou olivový olej, treba sledovať akcie, a keďže ho treba menej, nie je ten rozdiel v cene nakoniec až taký veľký. Ale treba kupovať kvalitný, lacný neznámy sa z hrnca vyparí, treba ho viac a nakoniec je vlastne drahší.

  • ladislava staffenová | 7. 1. 2009 13:24

    S Terezkou musím jen souhlasit.Mám vedle olivového oleje i slunečnicový. Olivový mám jen do salátů a na nakládání hermelínu, využívám akčních nabídek a určitě ho nekupuju denně, samozřejmě, že ale nekupuju paskvily, ale zas aby byl opravdu kvalitní.Nebo si z obyčejného oleje vyrobím bylinkový a určitě se to neprodraží. No a sýr taky můžu použít, jaký mám.

  • Tereza J. | 7. 1. 2009 13:16

    Tak neviem, ľudkovia, ale seknúť 4 len preto, že ja osobne nemám všetky ingrediencie v chladničke, to je trocha nefér. Aj keď je možné, že oznámkoval niekto, kto komentár nenapísal... Tá omáčka na ceastoviny nie je zlá, olivový olej ten, kto sa snaží variť zdravo, väčšinou má, pretože nič lepšie na zeleninové šaláty nie je ako panenský olivový olej. Ak nie, tak proste použijem taký aký mám. A čo mi chýba, tak si to jednoducho dokúpim, aký problém ? A neodpustím si poznámku, ak mi niečo v chladničke splesnivie, tak je to moja chyba, nie chyba receptu, nie ?

  • Anonym | 7. 1. 2009 12:13

    no tak olivový olej mi dá lednička zřídkakdy,olivy taktéž,nivu jedině že by mi tam zplesnivěl eidam.opravdu tyto suroviny nemám dennodeně,olivový olej je drahý a olivy nikdo nejí.

  • Malvína | 28. 2. 2008 17:41

    Mě tedy sýr a mléko dá lednice sama od sebe zřídka... Jsem ráda když ze sebe vydá plesnivý citrón a kus tvrdého salámu... :-D Kdo někdy bydlel na privátě s kamarádama, pochopí... :-) Přeju dobrou chuť

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota
Pokrmy Ostatní Z těstovin Oběd Večeře Smažení Vaření Vegetariáni Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Hermelín Kečup - jemný Mléko Olivový olej Olivy Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Báječný jablkový koláč

Báječný jablkový koláč

Krakonošův oběd

Krakonošův oběd

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Kakaové řezy s tvarohem a jablky

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Pravé řecké Pasticcio

Pravé řecké Pasticcio

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Bramborové nočky s medvědím česnekem

Dušený listový špenát na slanině

Dušený listový špenát na slanině

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

47
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
45
Čočkové ragú
Čočkové ragú
38
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
37
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
34
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude chutnat naprosto dokonale
Burger jako od profíka: 8 rad, díky kterým bude…
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku na 5 způsobů!
Ovocné knedlíky: Uvařte si s námi sladkou klasiku…
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte tatínkovi pivní dort!
Nejlepší jedlý dárek ke Dni otců? Upečte…
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Labubu na kabelkách dobývá svět: Módní hit, nebo přešlap? Stylistky mají jasno!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

Británie slavila narozeniny Karla III.: Tajemství černé barvy! A Charlotte se sladila s mámou

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

Plavky podle horoskopu: Vodnáři sázejí na pohodlí, Býci na extravaganci, Střelci potřebují jednu barvu

  • Recepty.cz
  • Těstoviny - co nám lednička dala
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact