Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kuba
|22. 12. 2012 16:48
Tavený sýr je super leda tak do malty, ale nechápu proč se v čechách cpe do jídla. Že si ho někdo dá na chleba, ok, jeho blbost :D ale do jídla? proberte se :-\
Vegeta
|16. 10. 2010 21:10
PS. Opět bezmasá slanina? Lidi lidi... co vás to učí...
Vegeta
|16. 10. 2010 21:09
Díky. Konečně někdo, komu došlo, že česká karbonára je na :-$
Anonym
|9. 2. 2008 17:40
Vejce ne ma salmonella potoze jsou vareni na carbonara a na tiramisu jsou pasterizovaný. A Italove nejsou blaznivi.... ale vime co dame do zaludek.
iva nemcova
|5. 1. 2008 17:09
Pane Jozefe,ujistuji Vas,Ze Italove jsou natolik blaznivi,ze i ve 40 stupnovych vedrech si daji carbonaru s vejcem a nad moznou nakazou se minimalne nepozastavi.Variace se smetanou se pouziva na severu Italie,od Rima smerem dolu na jih by se s vami hadali do krve,ze jedine vejce je to prave ... at je vedro nebo ne.Uprimne,ja osobne se v lete nedotknu ani Tiramisu,ktere se dela se syrovymi vejci... :-)
Jozef T.
|5. 1. 2008 09:34
Pani Nemcová, plne s Vami súhlasím. Problém je v tom, ze niektoré recepty sa z dôvodov klimatických a teda hygienických urcitým spôsobom "upravia". V tomto prípade je to nahradenie vajec smotanou na varenie. Nie je samozrejme to, co poznáme ako "Carbonara", ale je to lepsie, nez salmonelóza...
iva nemcova
|1. 1. 2008 18:28
pasta alla carbonara by bez vajec nebylaa carbonara. ziji 10 let v Italili a carbonara bez vejce... neni carbonara
Jozef T.
|31. 12. 2007 16:24
Cestoviny carbonara (najcastejsie spagetti) existujú aj bez vajec. Pravdepodobný dôvod je nebezpecie zo surových vajec v letnom období.
Zora Manasová
|30. 12. 2007 17:14
Asi preto, že tam nie sú vajcia, ktoré patri do Carbonara.
Eva Červenková
|30. 12. 2007 16:39
taky jsem si říkala..:-)
Zora Manasová
|30. 12. 2007 16:29
Asi preto Carbonate, že tam nie sú vajcia, ktoré sú v Carbonara.