Tavený sýr je super leda tak do malty, ale nechápu proč se v čechách cpe do jídla. Že si ho někdo dá na chleba, ok, jeho blbost :D ale do jídla? proberte se :-\
PS. Opět bezmasá slanina? Lidi lidi... co vás to učí...
Díky. Konečně někdo, komu došlo, že česká karbonára je na :-$
Vejce ne ma salmonella potoze jsou vareni na carbonara a na tiramisu jsou pasterizovaný. A Italove nejsou blaznivi.... ale vime co dame do zaludek.
Pane Jozefe,ujistuji Vas,Ze Italove jsou natolik blaznivi,ze i ve 40 stupnovych vedrech si daji carbonaru s vejcem a nad moznou nakazou se minimalne nepozastavi.Variace se smetanou se pouziva na severu Italie,od Rima smerem dolu na jih by se s vami hadali do krve,ze jedine vejce je to prave ... at je vedro nebo ne.Uprimne,ja osobne se v lete nedotknu ani Tiramisu,ktere se dela se syrovymi vejci... :-)
Pani Nemcová, plne s Vami súhlasím. Problém je v tom, ze niektoré recepty sa z dôvodov klimatických a teda hygienických urcitým spôsobom "upravia". V tomto prípade je to nahradenie vajec smotanou na varenie. Nie je samozrejme to, co poznáme ako "Carbonara", ale je to lepsie, nez salmonelóza...
pasta alla carbonara by bez vajec nebylaa carbonara. ziji 10 let v Italili a carbonara bez vejce... neni carbonara
Cestoviny carbonara (najcastejsie spagetti) existujú aj bez vajec. Pravdepodobný dôvod je nebezpecie zo surových vajec v letnom období.
Asi preto, že tam nie sú vajcia, ktoré patri do Carbonara.
taky jsem si říkala..:-)
Asi preto Carbonate, že tam nie sú vajcia, ktoré sú v Carbonara.
Opravdu Carbonate,ne třeba Carbonara?:o)