Těstoviny uvaříme, scedíme a necháme vychladnout. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, přidáme olej, koření dle chuti, česnek, med, sůl a trochu kečupu. Necháme chvíli odležet a na rozehřátém oleji restujeme do měkka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
míša
|18. 4. 2014 17:54
:-X uplne me to rozbrecelo je to unavne :-|
vendula
|18. 4. 2014 17:50
:-P <3
Anonymous
|2. 1. 2013 23:57
ok
vlaďka
|30. 6. 2012 10:55
dost dobrý nápad :-\
Anonym
|29. 3. 2008 19:46
Já dělám těstovinový salát také a celý rok. V zimě když je zelenina drahá, orestuji kuře na oleji a přidám mraženou zeleninu a grilovaí koření. Krátce podusím a přimíchám do uvařených těstovin. Je to šťavnaté a dobré.
Višnja Fryštacká
|21. 2. 2008 18:18
Nasolený kuře orestuji na jakémkoli oleji, pokrájené zamíchám i se šťávou do těstovin a přidám nakrouhané hl. zelí, které před vmícháním promnu řádně se solí, čímž trochu změkne a okyselím citronem nebo octem a a když se chci povyrazit tak ani nemusím octovat, ale nacpu do toho červenou řepu i s nálevem a kam se na to hrabou francouzské dresinky.
karel janečka
|26. 12. 2007 09:56
Minimálně jednou za dva týdny ho dělají u Ortu v Českých Budějovicích a já si ho dávám jako hlavní jídlo. Vynikající a je mně po něm moc dobře.
frantiska kvintusova
|14. 12. 2007 02:54
vsechno spatne je k necemu dobre
frantiska kvintusova
|14. 12. 2007 02:51
vsechno spatne je k necemu dobre
Ládik Špelda
|5. 12. 2007 17:08
Vařím rád ale nedá se to vůbec žrát
E-liška
|13. 9. 2007 11:17
Francouzský drezing dělám tak, že do hořtice franc. typu postupně přidávám kvalitní olej a stále míchám až se spojí.Pak povolím troškou převařené vody a kapkou octa,někdy přidám lisovaný česnek.Je dobrý i na hlávkový salát,rajčata nebo do fazolového salátu a v lednici pár dní vydrží.Dá se nadstavit i kečupem a majonézou.
Anonym
|2. 9. 2007 19:43
A pokud dáváte přednost hutnějším zálivkám, můžete si jednoduše vytvořit vlastní a čerstvou - za pomoci jogurtu nebo sýra a třeba již zmíněných bylinek. Do salátů skvěle chutná například sýr Cottage (od Madety!).
Anonym
|2. 9. 2007 10:22
Samozřejmě že nemusí. Co si do salátu dáte, to v něm budete mít. Osobně nedávám do salátu ani dressing, ani med, ani kečup, případně kápnu trošku panenského olivového oleje a citronové šťávy, cibuli dávám čerstvou a dochutím čerstvými bylinkami - libečkem, bazalkou, atd.
Iveta Křenková
|30. 8. 2007 13:02
Ddobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli se musí dávat do toho salátu ten Francouský dresing??
Kachnicka
|19. 8. 2007 20:47
Je to strasne dobre popapanicko:-)
Danýsek
|8. 8. 2007 07:16
Nevim, když tu cibulku tak jarní a ogrilovanou, místo tý pažitky a petrželky rukolu a olivky a pro výražnější chuť ananas.
Marie Nájemníková
|6. 8. 2007 15:04
Pokud salát necháte vychladit a až pak konzumujete, je vynikající.P.S. Cibuli jsem nakrájela na tenká kolečka.
Majka Bauerová
|3. 8. 2007 18:13
já bych to riskla i s olivovým olejem, na něm bych orestovala kuřecí maso, olivový olej snižuje špatný cholesterol!!!ahojky
Majka Bauerová
|3. 8. 2007 18:10
lidičky,já si myslím,že to je prímové,kdo četl pozorně,ví,že nejdříve orestujeme maso s kořením,poté až změkne,přidáme čerstvou nakrájenou zeleninku a vmícháme těstoviny,mňam,mňam
Moly
|3. 8. 2007 10:38
No já teda souhlasím s Míšou,je to docela logické,že se zelenina nebude restovat!!!!!!!!!
karen
|2. 8. 2007 22:19
Velmi dobre a chutne....
majkl fazole
|1. 8. 2007 22:38
Hanko to jsi tak tupá ?
petr bešťák
|31. 7. 2007 15:35
Je to vynikající recept
Tereza J.
|29. 7. 2007 08:06
Pani Jiřinka, zelenina sa nerestuje, restuje sa mäso. Pozrite ešte raz recept.
Síma
|28. 7. 2007 15:32
Proc se ptas jestli se ma restovat zelenina?? Umis cist??
jiřina Hauslerová
|27. 7. 2007 17:35
Já bych tu zeleninu nerestovala vitamíny jsou pryč
GEJITKA
|27. 7. 2007 08:01
V receptu se nepíše nic o tom, že máš restovat zeleninu. Restovat máš naložené maso.
Radek Ryšánek
|26. 7. 2007 08:25
Salát nic moc a ta strašná zelenina
Míša
|23. 7. 2007 08:27
Odpověď pro Hanku: Já osobně bych tu zeleninu nerestovala. Představa změklé okurky v salátu mě moc neláká
david kumarcis
|22. 7. 2007 22:01
TO si delate srandu nic lepsiho nemate to takovy kraviny vymysli i moje 15leta sestra ale jsme radi i za to ale na net bych to nedal
Veronika
|22. 7. 2007 12:40
Do takového salátu je také dobrý dresing Samba od Hellmans .. nebo Tisíce ostrovů ..
Hanka
|21. 7. 2007 22:56
Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji
Hanka
|21. 7. 2007 22:56
Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji
Jitka
|20. 7. 2007 21:58
Ještě jsem to neuvařila ale už teť mi to chutná :o).
Viera K.
|20. 7. 2007 18:14
Hotový dresing by som nikdy nekupovala, je plny konzervačných látok a nie je najvhodnejší vtýchto teplách, radsej si treba urobiť dresing zo smotany alebo jugurtu, je to omnoho lahodnejšie.
Anonym
|18. 7. 2007 18:47
Je vážně umnění smíchat co si se zakoupeným dresingem!!!!!!!
radek M
|18. 7. 2007 11:13
super jídlo - dík
kristýna
|18. 7. 2007 10:19
mnam je to vážně dobrý
Citatelka
|17. 7. 2007 16:50
aky je francouzsky dressing?
líza
|16. 7. 2007 21:24
stane se, všichni pochopily
Kuchařka on-line
|12. 6. 2006 11:24
Recept byl opraven.
Jitka B.
|12. 6. 2006 11:22
Nejsem autor, ale cituji z receptu...NA ROZEHŘÁTEM OLEJI RESTUJEME DO MĚKKA... Takže maso není syrové!
mirek
|12. 6. 2006 11:14
Podle tohoto receptu se maso podava v syrovem stavu. Ať žije ptačí chřipka. Já bych to asi tepelně upravil. Dobrou chuť