RADA: Jak uvařit těstoviny?
:-X uplne me to rozbrecelo je to unavne :-|
:-P <3
ok
dost dobrý nápad :-\
Já dělám těstovinový salát také a celý rok. V zimě když je zelenina drahá, orestuji kuře na oleji a přidám mraženou zeleninu a grilovaí koření. Krátce podusím a přimíchám do uvařených těstovin. Je to šťavnaté a dobré.
Nasolený kuře orestuji na jakémkoli oleji, pokrájené zamíchám i se šťávou do těstovin a přidám nakrouhané hl. zelí, které před vmícháním promnu řádně se solí, čímž trochu změkne a okyselím citronem nebo octem a a když se chci povyrazit tak ani nemusím octovat, ale nacpu do toho červenou řepu i s nálevem a kam se na to hrabou francouzské dresinky.
Minimálně jednou za dva týdny ho dělají u Ortu v Českých Budějovicích a já si ho dávám jako hlavní jídlo. Vynikající a je mně po něm moc dobře.
vsechno spatne je k necemu dobre
vsechno spatne je k necemu dobre
Vařím rád ale nedá se to vůbec žrát
Francouzský drezing dělám tak, že do hořtice franc. typu postupně přidávám kvalitní olej a stále míchám až se spojí.Pak povolím troškou převařené vody a kapkou octa,někdy přidám lisovaný česnek.Je dobrý i na hlávkový salát,rajčata nebo do fazolového salátu a v lednici pár dní vydrží.Dá se nadstavit i kečupem a majonézou.
A pokud dáváte přednost hutnějším zálivkám, můžete si jednoduše vytvořit vlastní a čerstvou - za pomoci jogurtu nebo sýra a třeba již zmíněných bylinek. Do salátů skvěle chutná například sýr Cottage (od Madety!).
Samozřejmě že nemusí. Co si do salátu dáte, to v něm budete mít. Osobně nedávám do salátu ani dressing, ani med, ani kečup, případně kápnu trošku panenského olivového oleje a citronové šťávy, cibuli dávám čerstvou a dochutím čerstvými bylinkami - libečkem, bazalkou, atd.
Ddobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli se musí dávat do toho salátu ten Francouský dresing??
Je to strasne dobre popapanicko:-)
Nevim, když tu cibulku tak jarní a ogrilovanou, místo tý pažitky a petrželky rukolu a olivky a pro výražnější chuť ananas.
Pokud salát necháte vychladit a až pak konzumujete, je vynikající.P.S. Cibuli jsem nakrájela na tenká kolečka.
já bych to riskla i s olivovým olejem, na něm bych orestovala kuřecí maso, olivový olej snižuje špatný cholesterol!!!ahojky
lidičky,já si myslím,že to je prímové,kdo četl pozorně,ví,že nejdříve orestujeme maso s kořením,poté až změkne,přidáme čerstvou nakrájenou zeleninku a vmícháme těstoviny,mňam,mňam
No já teda souhlasím s Míšou,je to docela logické,že se zelenina nebude restovat!!!!!!!!!
Velmi dobre a chutne....
Hanko to jsi tak tupá ?
Je to vynikající recept
Pani Jiřinka, zelenina sa nerestuje, restuje sa mäso. Pozrite ešte raz recept.
Proc se ptas jestli se ma restovat zelenina?? Umis cist??
Já bych tu zeleninu nerestovala vitamíny jsou pryč
V receptu se nepíše nic o tom, že máš restovat zeleninu. Restovat máš naložené maso.
Salát nic moc a ta strašná zelenina
Odpověď pro Hanku: Já osobně bych tu zeleninu nerestovala. Představa změklé okurky v salátu mě moc neláká
TO si delate srandu nic lepsiho nemate to takovy kraviny vymysli i moje 15leta sestra ale jsme radi i za to ale na net bych to nedal
Do takového salátu je také dobrý dresing Samba od Hellmans .. nebo Tisíce ostrovů ..
Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji
Zodpoví mi někdo jesli se zelenina ma restovat taky,nebo ne. Děkuji
Ještě jsem to neuvařila ale už teť mi to chutná :o).
Hotový dresing by som nikdy nekupovala, je plny konzervačných látok a nie je najvhodnejší vtýchto teplách, radsej si treba urobiť dresing zo smotany alebo jugurtu, je to omnoho lahodnejšie.
Je vážně umnění smíchat co si se zakoupeným dresingem!!!!!!!
super jídlo - dík
mnam je to vážně dobrý
aky je francouzsky dressing?
stane se, všichni pochopily
Recept byl opraven.
Nejsem autor, ale cituji z receptu...NA ROZEHŘÁTEM OLEJI RESTUJEME DO MĚKKA... Takže maso není syrové!
Podle tohoto receptu se maso podava v syrovem stavu. Ať žije ptačí chřipka. Já bych to asi tepelně upravil. Dobrou chuť