Kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme a zvolna opečena na oleji. Potom je necháme vychladnout a nakrájíme na kostičky. Těstoviny uvaříme, pórek nakrájíme na tenká kolečka i se zelenou natí.
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Na zálivku prošleháme majonézu s kečupem a pepřem a přidáme prolisovaný česnek. V míse promícháme všechny suroviny kromě vajec a pokapeme zálivkou. Salát opět lehce promícháme, obložíme dílky vajec a necháme 30 minut vychladit.
Pórek jsem osmažila podle Martinova doporučení, jen jsem použila neumytou pánev po smažení kuřecího masa,takže olej ochucený kuře těm, pepřem a solí. Povedlo se, dávám za jedna.
mana
|2. 5. 2011 12:33
delejte si to jak chcete proste je to dobry!!! :-X
olina
|17. 11. 2006 18:30
souhlasím, je to jednoduché a super. já jsem maso neosmahla, ale uvařila a použila jogurtovou majonézu. někteří hosté měli pocit, že jedí tuňákový salát.
Martin Klaudy
|15. 5. 2006 21:48
je to super recept,jenom ten pórek bych možná na minutku prohřál na lžičce oleje,trochu tím ztratí svou ostrou chuť,ale zůstane dál křupavý.