Vepřové maso si na troše oleje osmahneme, zakapeme sojovou omáčkou a dusime doměkka. Dáme ho po zhotoveni stranou, aby vychladlo. Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu a dáme vychladnout. Cibuli, okurku, sýr nakrájíme na kostičky. Vše dáme do mísy a promícháme s majolkou. Osolíme, opepříme. Je to skvělá lehká večeře.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana Pátková
|22. 12. 2008 19:58
No to jsem zrovna nechtěla,nebude to salát Pátkové, ale salát autora, jen jsem chtěla přidat komentář, že když něco uberu (u nás doma to masíčko), tak přidám zeleninu jinou, takže omluva pane Františku. Vzhledem k tomu, že se budeme přežírat - pardon někteří, tak se snažím ulevit mlsným jazýčkům u nás doma. Jinak mě to nevadí.
František Pazdera
|22. 12. 2008 18:27
Ano, ano, Paní Pátková. Vynechání masa sice úplně zruší navrhovaný recept, ale proč ne? Nejdietnější to však bude, když necháte v salátu jen cibuli a okurku - ovšem to pak nebude salát Monica ale salát Pátková.Hezký den.
Jana Pátková
|22. 12. 2008 12:18
Také by šlo jako oběd před svátkem vánočním ? Určitě - takové odpočinkové jídlo, než do sebe začneme "rvát" ty řízky a bramor.salát, ještě vynechám maso a bude dietka jako vyšitá, že ?!