• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinový hrnec

autor: tamkuce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinový hrnec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny
    • slanina
    • olivový olej
    • kečup - jemný
    • rajský protlak
    • podravka
    • sýr
    • masox česnek a petrželová nať, masox - bazalka a tymián, tavený sýr - 2 trojúhelníčky

Postup přípravy receptu

1
Ve vroucí vodě s kapkou oleje uvaříme těstoviny. Po uvaření je scedíme a propláchneme studenou vodou, aby se těstoviny příliš neslepily. Vrátíme do hrnce a přidáme kostku masoxu s česnekem, kostku bazalkového.
2
Na pánvi s trochou oleje osmažíme na drobno nakrájenou slaninu, až je pěkně křupavá a pustí štávu, přidáme protlak, kečup, podravku a zamícháme. Nakonec přidáme tavený sýr, mícháme do rozpuštění.
3
Pak celý obsah vsypeme do hrnce s těstovinami a důkladně promícháme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustový hrnec

Kapustový hrnec

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tamara Kučerová | 24. 4. 2007 06:29

    těstoviny ice propláchnu pod studenou vodou,ale ne dlouho zůstavaj stále teplé a když je přikryji poklicímasox se krásně rozpustí stačí občas promíchat,nevim jak kdo ale já ač přidávám olej do vody těstoviny se slepí a je z nich po chvíli hrouda není to ono a omáčka přilne i propláchnutým těstovinám dle mé zkušenosti a kdo se bojí že nebude masox rozpuštěný může ho přidat do omáčky,co se týká bylinek ne vždy sou po ruce a na rychlou večeři je ideální masox i pro mě,která s nimi moc zacházet neumí aby toho nebylo příliš moc nebo zas málo je to těžké každý sdi to může dotvořit po svém já to dělám takto a zatím si nikdo nestěžoval ani rodina a ani přátelé

  • Simča Sládková | 20. 4. 2007 13:41

    Přiznám se, že bych se toho masoxu také obávala. Není nijak provařený a v každém pádě je to zbytečná chemie - bylinky a česnek mi přijdou jako lepší varianta....

  • Hana Rožníčková | 19. 4. 2007 10:24

    Ano, Terezko, tohle vím a tak bych to taky udělala. Mě jen zajímalo, jestli se autorka ozve a vysvětlí.Pokud budu zkoušet, nebudu dávat ochucený masox, ale čerstvé bylinky a česnek.

  • Tereza Jarčušková | 19. 4. 2007 09:46

    Cestoviny, na ktoré ide omáčka, sa nepreplachujú, aby sa omáčka "prisala" na ne. Ak ich varíme s troškou oleja ako je v recepte napísané, tak sa nezlepia :)))

  • Renda *** | 19. 4. 2007 07:41

    Tak tenhle problém řeším taky...:-))

  • Hana Rožníčková | 18. 4. 2007 11:01

    A jak se nám rozpustí ta kostka masoxu, když máme propláchnuté těstoviny studenou vodou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kečup - jemný Masox Olivový olej Podravka Rajský protlak Slanina Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš od mámy

Guláš od mámy

Bublanina II.

Bublanina II.

Bezinková šťáva II.

Bezinková šťáva II.

Kakaová bábovka

Kakaová bábovka

Vločkové řezy s krémem

Vločkové řezy s krémem

Cuketová bábovka s ovocem

Cuketová bábovka s ovocem

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Jednoduchá lososová pomazánka

Jednoduchá lososová pomazánka

Barevný fazolový salát (lečo) - sterilovaný

Barevný fazolový salát (lečo) -…

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

18
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
15
Hraběnčiny řezy
Hraběnčiny řezy
13
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
11
Vídeňské ořechové rohlíčky
Vídeňské ořechové…
11
Dršťková polévka z václavek
Dršťková polévka z…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact