• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinový hrnec

autor: tamkuce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinový hrnec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny
    • slanina
    • olivový olej
    • kečup - jemný
    • rajský protlak
    • podravka
    • sýr
    • masox česnek a petrželová nať, masox - bazalka a tymián, tavený sýr - 2 trojúhelníčky

Postup přípravy receptu

1
Ve vroucí vodě s kapkou oleje uvaříme těstoviny. Po uvaření je scedíme a propláchneme studenou vodou, aby se těstoviny příliš neslepily. Vrátíme do hrnce a přidáme kostku masoxu s česnekem, kostku bazalkového.
2
Na pánvi s trochou oleje osmažíme na drobno nakrájenou slaninu, až je pěkně křupavá a pustí štávu, přidáme protlak, kečup, podravku a zamícháme. Nakonec přidáme tavený sýr, mícháme do rozpuštění.
3
Pak celý obsah vsypeme do hrnce s těstovinami a důkladně promícháme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustový hrnec

Kapustový hrnec

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tamara Kučerová | 24. 4. 2007 06:29

    těstoviny ice propláchnu pod studenou vodou,ale ne dlouho zůstavaj stále teplé a když je přikryji poklicímasox se krásně rozpustí stačí občas promíchat,nevim jak kdo ale já ač přidávám olej do vody těstoviny se slepí a je z nich po chvíli hrouda není to ono a omáčka přilne i propláchnutým těstovinám dle mé zkušenosti a kdo se bojí že nebude masox rozpuštěný může ho přidat do omáčky,co se týká bylinek ne vždy sou po ruce a na rychlou večeři je ideální masox i pro mě,která s nimi moc zacházet neumí aby toho nebylo příliš moc nebo zas málo je to těžké každý sdi to může dotvořit po svém já to dělám takto a zatím si nikdo nestěžoval ani rodina a ani přátelé

  • Simča Sládková | 20. 4. 2007 13:41

    Přiznám se, že bych se toho masoxu také obávala. Není nijak provařený a v každém pádě je to zbytečná chemie - bylinky a česnek mi přijdou jako lepší varianta....

  • Hana Rožníčková | 19. 4. 2007 10:24

    Ano, Terezko, tohle vím a tak bych to taky udělala. Mě jen zajímalo, jestli se autorka ozve a vysvětlí.Pokud budu zkoušet, nebudu dávat ochucený masox, ale čerstvé bylinky a česnek.

  • Tereza Jarčušková | 19. 4. 2007 09:46

    Cestoviny, na ktoré ide omáčka, sa nepreplachujú, aby sa omáčka "prisala" na ne. Ak ich varíme s troškou oleja ako je v recepte napísané, tak sa nezlepia :)))

  • Renda *** | 19. 4. 2007 07:41

    Tak tenhle problém řeším taky...:-))

  • Hana Rožníčková | 18. 4. 2007 11:01

    A jak se nám rozpustí ta kostka masoxu, když máme propláchnuté těstoviny studenou vodou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kečup - jemný Masox Olivový olej Podravka Rajský protlak Slanina Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

Játrová nádivka na pekáč

Játrová nádivka na pekáč

Jarní vajíčková pomazánka

Jarní vajíčková pomazánka

Lahodný čokoládový krém na dorty

Lahodný čokoládový krém na dorty

Kuskus se zeleninou a červenou čočkou

Kuskus se zeleninou a červenou čočkou

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Slaný krokodýl z majonézového těsta

Chanso omáčka na špagety

Chanso omáčka na špagety

Donuty

Donuty

Smoothie z červené řepy

Smoothie z červené řepy

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

254
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
62
Klasické lečo
Klasické lečo
60
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
59
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
44
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

Vzpomínka vdovy po Žbirkovi (†69): Navštívila jejich první společné bydlení!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact