• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
Napište svůj komentář k receptu

Těstovinový hrnec

autor: tamkuce
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Těstovinový hrnec
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • těstoviny
    • slanina
    • olivový olej
    • kečup - jemný
    • rajský protlak
    • podravka
    • sýr
    • masox česnek a petrželová nať, masox - bazalka a tymián, tavený sýr - 2 trojúhelníčky

Postup přípravy receptu

1
Ve vroucí vodě s kapkou oleje uvaříme těstoviny. Po uvaření je scedíme a propláchneme studenou vodou, aby se těstoviny příliš neslepily. Vrátíme do hrnce a přidáme kostku masoxu s česnekem, kostku bazalkového.
2
Na pánvi s trochou oleje osmažíme na drobno nakrájenou slaninu, až je pěkně křupavá a pustí štávu, přidáme protlak, kečup, podravku a zamícháme. Nakonec přidáme tavený sýr, mícháme do rozpuštění.
3
Pak celý obsah vsypeme do hrnce s těstovinami a důkladně promícháme. Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapustový hrnec

Kapustový hrnec

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a kuřecím masem

Maqlubi - obrácený hrnec s lilkem a…

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

Celerovo-kuřecí placky (parní hrnec)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tamara Kučerová | 24. 4. 2007 06:29

    těstoviny ice propláchnu pod studenou vodou,ale ne dlouho zůstavaj stále teplé a když je přikryji poklicímasox se krásně rozpustí stačí občas promíchat,nevim jak kdo ale já ač přidávám olej do vody těstoviny se slepí a je z nich po chvíli hrouda není to ono a omáčka přilne i propláchnutým těstovinám dle mé zkušenosti a kdo se bojí že nebude masox rozpuštěný může ho přidat do omáčky,co se týká bylinek ne vždy sou po ruce a na rychlou večeři je ideální masox i pro mě,která s nimi moc zacházet neumí aby toho nebylo příliš moc nebo zas málo je to těžké každý sdi to může dotvořit po svém já to dělám takto a zatím si nikdo nestěžoval ani rodina a ani přátelé

  • Simča Sládková | 20. 4. 2007 13:41

    Přiznám se, že bych se toho masoxu také obávala. Není nijak provařený a v každém pádě je to zbytečná chemie - bylinky a česnek mi přijdou jako lepší varianta....

  • Hana Rožníčková | 19. 4. 2007 10:24

    Ano, Terezko, tohle vím a tak bych to taky udělala. Mě jen zajímalo, jestli se autorka ozve a vysvětlí.Pokud budu zkoušet, nebudu dávat ochucený masox, ale čerstvé bylinky a česnek.

  • Tereza Jarčušková | 19. 4. 2007 09:46

    Cestoviny, na ktoré ide omáčka, sa nepreplachujú, aby sa omáčka "prisala" na ne. Ak ich varíme s troškou oleja ako je v recepte napísané, tak sa nezlepia :)))

  • Renda *** | 19. 4. 2007 07:41

    Tak tenhle problém řeším taky...:-))

  • Hana Rožníčková | 18. 4. 2007 11:01

    A jak se nám rozpustí ta kostka masoxu, když máme propláchnuté těstoviny studenou vodou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Kečup - jemný Masox Olivový olej Podravka Rajský protlak Slanina Sýr Těstoviny
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Prezidentský beránek

Prezidentský beránek

Kuřecí na smetaně s ananasem

Kuřecí na smetaně s ananasem

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Mrkvový salát - vitaminová bomba

Pomerančová bábovka II.

Pomerančová bábovka II.

Listové řezy s rumovou polevou

Listové řezy s rumovou polevou

Omeleta s kuskusem

Omeleta s kuskusem

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

Zeleninový salát s rukolou a opečenou bagetkou

Zeleninový salát s rukolou a opečenou…

Máslo s medvědím česnekem

Máslo s medvědím česnekem

Doporučujeme

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

72
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
57
Bramborový guláš s baby karotkou
Bramborový guláš s baby…
49
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
43
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
35
Bramborové knedlíky s vekou
Bramborové knedlíky s…

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Nejčastější mýty o zubech, které ohrožují zdraví dutiny ústní

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

  • Recepty.cz
  • Těstovinový hrnec
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact