Do mixéru dáme olej, bazalku, čtvrtinu sýra a umixujeme na hrubší směs. Tuto směs nalijeme na pánev, přidáme uvařené špagety, na poloviny pokrájená rajčátka, sezamová semínka, osolíme, opepříme a prohřejeme.
2
Na talíři zasypeme sýrem.
3
Opravdu lahůdka je, když použijeme pravý parmazán.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
zita matejkova
|29. 3. 2007 17:53
Majko,ale pravý parmezán nevadí.Má málo tuků a hodně bílkovin,proto ho doporučují i při dietách.A hlavně se ho tam nedává 10 deka,protože je chuťově výrazný.Konkrétně:balíček Parmigiano Reggiano,tuky 28,4g,bílkoviny 33g a žádné sacharidy na 100g,prodávájí 60g balíček v běžných marketech.
Majka
|29. 3. 2007 16:56
150g parmazanu a dietka? Tak to maximalne lzici uz na hotove na talir, aby to bylo aspon trochu dietni!
Soňa
|28. 3. 2007 10:23
Je fakt,že jarní dietku by to chtělo :-)a tento receptík je k tomu jak dělaný.Udělám si dnes k véče.díííky