Zelenina pod maso, do masových směsí.…
Těstová vložka do tamales - vařená
Jednoduchá vložka do polévek ze sáčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí řízky
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Templářský dort tmavý
Ivetčin kynutý knedlík
Marinovaná kuřecí prsa II.
Těstoviny s kozím sýrem
Bramborový guláš s hlívou
Salát z čínského nebo pekingského…
Krémová polévka z červené řepy
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše