Zelenina pod maso, do masových směsí.…
Těstová vložka do tamales - vařená
Jednoduchá vložka do polévek ze sáčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Segedínský guláš maďarské babičky
Čevabčiči na chorvatský způsob
Šusky (opečené škubánky)
Dušená mrkev Dudin
Vdolky paní Slávky
Ryba s těstovinami
Vepřový steak s hranolkami
Eskymo
Hlíva s pohankou
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Pomazánka z pečeného celeru
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem