Zelenina pod maso, do masových směsí.…
Těstová vložka do tamales - vařená
Jednoduchá vložka do polévek ze sáčku
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná kapusta s rýží
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Vanilkové rohlíčky - rychlé
"Bramborák" se švestkami
Roláda se šlehačkou
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Mandlový dort DIA
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem